Jawatan Kosong Perodua – Pembantu Admin & Pembantu Akaun

Perusahaan Otomobil Kedua (PERODUA) sedang membuka kekosongan jawatan dibahagian Khidmat Pelanggan dan Kewangan, jawatan tersebut ialah Pembantu Admin dan Pembantu Akaun. Kelulusan minimum ialah Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) dan 1 tahun pengalaman untuk jawatan kosong Pembantu Akaun. Bagi anda yang berminat sila baca keterangan yang disediakan.

1. Admin Assistant (permanent & temporary positions)
Customer Relations

Responsibilities :
- Handle calls from toll free line and Perodua Smart Assist (PSA).
- Create case file and forward to person in charge.
- Provide explanation to callers on general inquiries.
- Handle and solve minor complaints.

Requirements :
- Candidate must possess a SPM, Diploma in any discipline.
- Age ( 20-30 years old).
- Good spoken and written in both English and Bahasa Malaysia.
- Natural interest to serve/communicate with people.
- Have basic telephone etiquette / skills.
- Cheerful / lively character.

2. Pembantu Akaun (2 kekosongan)
Jabatan Kewangan dan Akaun

Tugas:
- Membantu mengendalikan kerja-kerja perakaunan termasuk penyata penyesuaian bank dan penyata akaun pelanggan
- Memastikan kawalan dalaman berkaitan dokumentasi & perekodan akaun dan mematuhi polisi & prosedur dalaman.
- Bersedia melakukan apa-apa tugasan yang diarahkan oleh pihak pengurusan.

Kelayakan yang diperlukan:
- Sekurang-kurangnya SPM dan/atau Diploma dalam bidang yang berkaitan (pengurusan perniagaan, pengurusan perbankan, insurans, pengurusan pelaburan).
- Mempunyai pengalaman sekurang-kurangnya 1 tahun dalam bidang yang berkaitan.
- Berpengetahuan/berpengalaman menggunakan Ms Office.
- Berkebolehan bertutur dan menulis dalam bahasa Malaysia dan Inggeris dengan baik.
- Boleh bekerja lebih masa.

Interested candidates are invited to send-in with a comprehensive resume, certificates, stating your current and expected salary and contact telephone number with a recent passport-sized photograph to :

Human Capital Division
Perodua Sales Sdn. Bhd. (66332-U)
Locked Bag No. 226,
48009 Rawang, Selangor.
E-mail: hrpssb@perodua.com.my

Closing Date: 15 March 2012

Rearrange Your Job Search in Malaysia

Are you aware that browsing a job is actually a challenging and time-consuming job. Numerous a occasions you’ve a purpose like searching for the best job vacancy, so there is certainly not plenty of search concerned. But much more frequently than not, it turns into a Job Search since you never specifically understand what job vacancy you will be seeking. That which you know is always that you’ll need a whole new job vacancy, however the who, what, in which and which job queries are extensive open up. It really is this type of search that may grow to be chaotic. The alternatives are irresistible such as you want all of them. In case you are organized it is going to enable you to keep reasonable concerning the time-frame and also the work needed as part of your job vacancy search.

To become a much better organizer of one’s job vacancy search, devote time and power while in the proper places. This will likely generate final results and job vacancy delivers far more speedily than should you had not. But this does not imply that you just commit days jointly to acquire oneself organized. Set a deadline and operate tough to meet that restrict. This can assist you to get your ducks in a very row. Create up a method to monitor your job search. Hunt the net job boards and browse specialist journals. Just take entire edge from the a lot of occupation assistance publications accessible. Maintain document of your respective everyday pursuits such as contacts, dates, interviews and follow-ups. This will likely allow you to cross off work opportunities vacancy as soon as these are crammed or if you are not able to acquire any additional inside the software procedure.

It is extremely crucial which you handle your job search and maintain a monitor from the job vacancies you discover, the work opportunities vacancies you have submitted your software to, the resumes and cover letters you’ve place ahead, and also the networking contacts you happen to be hunting ahead to. It would seems like a good deal, but it really is not all that challenging. Even though you can find less positions accessible and several candidates for each job vacancy opening, and you also not merely must be aggressive but super-competitive in order in order to produce a sturdy optimistic impression on each and every employing supervisor, recruiter, and networking get in touch with. You can find approaches to acquire your job search below handle. To create it trouble-free, arrange your job search, make inventive usage of your time and create robust networks.

You may listen to that looking for a job vacancy search can be a complicated method. Consequently, you’ll have to handle your duties if you are trying to find a job vacancy. These contain resume composing, tailoring it for appropriate job chance, seeking job possibilities on-line, applying to positions open up for you personally, interviewing, plus much more. It is crucial and essential to interrupt down the method and path every one of the duties allied with it. No matter whether this is a job search or an job interview or perhaps a mobile phone contact, When you’ve got invested you valuable time for job search, it turns into substantial to stick to by way of your invested time. It doesn’t matter what the outcome from the interaction is, it is just a smart way to create and preserve your own identification and generate goodwill for just about any job vacancy possibilities to return.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

57 Responses to “Jawatan Kosong Perodua – Pembantu Admin & Pembantu Akaun”

  1. i need this job ,,,

  2. hadijah ambun on March 2nd, 2012 at 3:49 pm

    I really want this job(admin asst)

  3. ZULAIHA MD ZAIN on March 4th, 2012 at 9:47 pm

    I AM REALLY EAGER TO WORK AND LEARN..IM INTERESTED FOR A POST OF ACCOUNT ASSISTANT…PLEASE CONSIDER ME WELL…

  4. i need this jobs please reply my text…

  5. Saya amat memerlukan kerja ini kerana saya ingin menambah pengalaman yang saya ada setakat ini. seblum ini saya bekerja sebagai pegawai pengambilan pelajar di kolej..kalau diterima,sila text di mail saye..tq..

  6. I’m looking a part time acct jobs in Malacca area. I have account experienced for 10 yrs in full set acct.
    Please look for me.

    Thanks

    Ng
    012-3378718

  7. saya sangat berminat untuk bekerja di produa untuk menambah pengalaman .

  8. saya berminat sangat nak kerja di perodua,,syew mempunyai sjil dalam bidang automotif ini,, saya harap dapat dipertimbangkan ,,

    number phone : 0177787645

  9. sy brmnat untk jwtn pmbantu akaun..sblum ini sy bkrja sbgai krani akaun..

  10. salam…sy sgt brminat tuk jwtn pmbntu akaun..sy adlh fresh graduate dip prakaunan…wlupun sy xde pglmn kerja tp sy mudah tuk plajari ssuatu yg baru… sy ad pglmn praktikal slme 6bln di bhagian kewangan sbuah jbtn krjaan berkanun… harap dpertimbangan..trm ksih

  11. NOR FAZILAH BT AMRAN on March 16th, 2012 at 2:14 am

    salam..saya sangat berminat untuk jawatan pembantu akaun..saya juga mempunyai sijil spm dan mempunyai pengalaman menjadi juruwang di pasaraya giant selama setahun..walaupun pekerjaan itu tiada kaitan dengan jawatan yang saya mohon ini saya rela ditunjuk ajar dan diberi bimbingan..saya akan berkerja bersungguh2 untuk menaikkan nama dan memajukan syarikat perodua..

  12. LNURUL SANIAH BINTI MOHD SABTA; on March 16th, 2012 at 8:13 pm

    saya nurul saniah berminat dalam pekerjaan ini,,saya hanya memiliki sijil spm dan mempunyai pegalam selama setahun lebih sebagai admin clerk,,,saya ingin mencuba bidang baru dalam syarikat ini…saya akan berusaha menyumbangkan tenaga dengan sebaiknya disyarikat tuan,,,jika tuan/puan berminat hubungi saya di nombor tsebut 0142339055 kerjasama pihak tuan/puan amatlah sy perlukan

  13. seorang student automotif selama 2 tahun pengalaman . . tp bkan sbg akauntan . . sebagai servis adviser kalau boleh . . pengalaman praktikal di sebuah bengkel.. sangat2 bminat dalam bidang automotif

  14. assalamualiakum….saya ieda berminat dalam pekerjaan ini..saya hanya memiliki sijil spm..saya tidak mempunyai pengalaman dalam bidang akauntan,tapi saya pernah bekerja sebagai jurutol di plus selama 3 tahun..dan mahir dalam pengiraan,jd saya mahu diberikan peluang untuk berkhidmat di dalam syarikat tuan..dan saya akan berusaha untuk syarikat tuan…diharap permohonan saya akan dipertimbangkan dan diterima..sekian terima kasih..
    no tel: 012-2853081 / 017-3778950

  15. assalamualiakum….saya ieda berminat dalam pekerjaan ini..saya hanya memiliki sijil spm..saya tidak mempunyai pengalaman dalam bidang akauntan,tapi saya pernah bekerja sebagai jurutol di plus selama 3 tahun..dan mahir dalam pengiraan,jd saya mahu diberikan peluang untuk berkhidmat di dalam syarikat tuan..dan saya akan berusaha untuk syarikat tuan…diharap permohonan saya akan dipertimbangkan dan diterima..sekian terima kasih..
    no tel: 012-2853081 / 017-3448950

  16. Sharmila A/P Thangraju on March 28th, 2012 at 9:30 am

    saya sharmila berminat dalam pekerjaan ini,,saya hanya memiliki sijil spm dan mempunyai pegalam selama 3tahun sebagai admin clerk,,,saya ingin mencuba bidang baru dalam syarikat ini…saya akan berusaha menyumbangkan tenaga dengan sebaiknya disyarikat tuan,,,jika tuan/puan berminat hubungi saya di nombor tsebut 016-3590021 / 014-9688835 kerjasama pihak tuan/puan amatlah saya perlukan
    saya sangat berminat untuk bekerja di produa untuk menambah pengalaman .

  17. Muhammad Zikri Bin Adlan on March 28th, 2012 at 8:36 pm

    Sy nak sangat kerja ni…klu diberi pluang..sy sanggup kerja lebih masa…please….
    Nie n0 hp sy..0172656031

  18. NORDIYANA BINTI ZULKIFLY on February 2nd, 2013 at 1:43 pm

    SALAM SEJAHTERA SAYA NORDIYANA ZULKIFLY AMAT BERHARAP MENDAPAT PEKERJAAN YANG TELAH DITAWARKAN INI KERANA SAYA MEMPUNYAI SIJIL DI DALAM BIDANG TEKNOLOGI MAKLUMAT DAN SANGGUP BEKERJA LEBIH MASA.
    JIKA ADA SEBARANG MAKLUM BALAS BOLEH EMAILKAN SAHAJA KEPADA SAYA SEPERTI ALAMAT DIATAS.
    SEKIAN,TERIMA KASIH..

  19. Mohd Firdaus Bin Mohd Azan on February 4th, 2013 at 7:38 pm

    Sy bole dgn kerja yg ditawarkan,menepati citerasa pihak tuan.
    bagilah sy kerja ni sy nk kahwin umur pn dah lanjut.
    tolong hubungi sy di no:012-2444325
    terima kaseh.

  20. saya uoova, saya amat berminat untuk bekerja dengan pihak tuan/puan . saya berpengalaman bekerja selama 5 tahun ..saya amat berbesar hati sekiranya saya ditawarkan untuk bekerja dibawah pihak tuan/puan . saya juga bila-bila masa sahaja bersedia untuk dipanggil temuduga sekiranya saya terpilih .. saya tinggal di selangor , jika tuan/puan berminat untuk menemuduga saya , call sahaja saya di talian 017-3636946 .. sekian , terima kasih.

  21. saya sangat minat akan kerja sebagai pembantu akaun .. tetapi tidak ada pengalaman.. walaupn tda pengalaman tp sy akan berusaha menjadi pekerja yg baik dan bersungguh2.. saya harap pihak tuan akan mempertimbangkan ya.. dengan tuan menerima saya sebagai pekerja,, maka,, pengalaman saya sebagai pembantu akaun akan ada.. trima kasii

  22. sy hrp sy diberi pluang ats kerja ni

  23. saya perlukan jawatan ini…
    0173367730

  24. i need this job :) STPM :)

  25. SALAM 1 MALAYSIA..
    SAYA NOR FAZIANA BINTI LAKMAL AMRI,BERUMUR 22THN,BERKELULUSAN DIPLOMA PRASEKOLAH DARI KOLEJ UNITI, NEGERI SEMBILAN.SEKARANG SAYA MENETAP DI BATANG KALI HULU SELANGOR. SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI DI TEMPAT TUAN. HARAP PIHAK TUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN JAWATAN DI SYARIKAT TUAN. KERJASAMA PIHAK TUAN AMAT SAYA HARGAI.

    NORFAZIANAN : 0193700443

  26. saya amat memerlukan kerja ini..saya mempunyai sijil kejuruteraan lektrik domestik dan industri ingin menimba pengalaman dalam bidang yang lain..saya sukakan cabaran

  27. MOHAMAD AKMAL RIDZUAN B. SARIPOL BAHARIN on April 3rd, 2013 at 11:28 pm

    Asslamulaikm dan salam sejahtera .Saya mempunyai sijil penyelenggaraan kenderaan ringan dari kolej komuniti .Saya berminat bekerja di tempat Cik/Tuan/Puan.No tel saya 01114735217 .

  28. henry cyril bin peter on April 4th, 2013 at 12:48 pm

    saya memerlukan perkerjaan,tolong hubungi saya jika ada kekosongan
    terimah kasih.tel no:0165528890

  29. Nama saya aina .. Kalau boleh saya ingin mencuba nasib. Saya boleh berbahasa cina dengan lancar. Jika ada sebarang jawatn yang saya layak. Hubungi saya di nombor 012-9265492

  30. nor izzatul syafiq on April 10th, 2013 at 6:40 am

    saya syafiq berminat dalam pekerjaan ini.. saya hanya memiliki kelulusan SPM shja dan tidak berpengalaman dalam keja ini lg.. saya suka dalam bidang ini.. harap saya layak dapat bekerja dalam bidang ini..0147599015

  31. nor muhammad akbar on April 10th, 2013 at 6:53 am

    Asslamulaikm dan salam sejahtera..saya nor muhammad akbar amat minat dalam bidang ini tetapi saya masih belum ada berpegalaman…kalaw boleh saye mahu belaja dalam bidang ini… terima kasih..0175442023

  32. Shahrul Nizat on April 25th, 2013 at 7:11 am

    Salam,saya shahrul nizat dr bentong pahang..sy berminat dengan jawatan ini..harap sy dapat bekerja di sini..sy mempunyai pengalaman di dlm bidang ini selama 6thn…sekarang ini saya tidak mempunyai apa-apa pekerjaan..terima kasih..0179751330

  33. Mohammad Nazrie Bin Abd Rahman on May 15th, 2013 at 2:59 pm

    Salam 1 Malaysia & Salam Perpaduan..
    Saya MOhammad Nazrie Bin Abd Rahman, 21 tahun. Berkelulusan Diploma Pengajian Perniagaan.. Saya pernah bekerja di bahagian pemasaran di sebuah syarikat.. Saya sangat berminat untuk mengisi kekosongan .Pihak tuan boleh menghubungi saya di (0175232397) sekiranya masih mempunyai kekosongan jawatan.. Jasa baik pihak tuan/puan amat saya hargai.. Sekian..

  34. Rabiatul akma Binti Roslan on May 22nd, 2013 at 9:07 am

    Saya Rabiatul Akma bt Roslan sngt berminat dgn iklan jawatan ini saya
    tinggal di Jerantut Pahang..sye berkelulusan Diploma akauantasidi POLISAS ktn Phg,sdng tercari2 perkerjaan yg sesuai dan sye adalah Ahli Putri Umnu yg Aktif dan sngt brmint dgn kerja2 sosial kemasyarakatan. Saya sngt berharap pihak Tuan dpt prtimbngkan nye .pernah brpglmam 1 thn dlm membuat akaun bbrpe kontraktor yg brhampirn tmpt tggl saye,sye juga sngt berminat dgn SERVISE yg PERODUA
    Lancarkan baru2 ini serendah RM55 WOW..Berbaloi sngt….

  35. I am really eager to work and learn PLEASE CONSIDER ME WELL…

  36. Assalammualaikum dan salam sejahtera, saya Abdul Bariq Bin Abdul Hafiz. Umur saya 21thn,lepasan Sijil Kolej Komuniti dan hujung bulan september ini saya akan tamat kontrek setahun berkerja di MEPS Currency under Bank Negara Malaysia. Saya harap setelah saya tamat kontrek tersebut pihak tuan/puan akan menerima saya berkerja di syarikat tersebut. No.tel: 0176494750 or Family No: 0133018455

  37. Nantini a/p Rajendaran on June 14th, 2013 at 4:23 pm

    salam 1Malaysia. Saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan.Saya lepasan diploma hotel managment dan kini sedang kerja sebagai lecture.Saya amat berminat dengan jawatan yang ditawarkan oleh pihak tuan.Saya berharap pihak tuan dapat memberikan peluang kepada saya untuk menimba ilmu dan pengalaman dalam bidang ini..Pihak tuan boleh menghubungi saya di talian 0163908915 atau emel saya pretynandy@yahoo.com dan alamat rumah saya no 2418 taman koperasi 71400 pedas negeri sembilan dahrul khusus..Maklum balas dari pihak tuan amat saya hargai

  38. MOHD FAREEZ B.AZMAN on June 23rd, 2013 at 12:02 pm

    ASSALAMMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SAYA MOHD FAREEZ B,AZMAN..
    SAYA AMAT SEKALI BERMINAT DENGAN JAWATAN YANG DITAWARKAN OLEH PIHAK TUAN,PUAN,,,SAYA MEMPUNYAI KEINGINAN YANG TINGGI UNTUK BERKERJA DI SAYARIKAT TUAN,PUAN,SAYA MEMPUNYAI PERGETAHUAN YANG LUAS,,FASIH BERBAHAYA MELAYU DAN ENGLISH.SAYA MEMPUNYAI SIJIL TINGGI PELAJARAN MALAYSIA(STPM) SAYA BERHARAP TUAN PUAN DAPAT PERTIMBANGANKANNYA,,,SAYA AKAN SALUR KAN TENAGA SAYA KEPADA SYRIKAT TUAN,,DAN MEMBERIKAN KERJASAMA YANG TINGGI KEPADA SYARIKAT TUAN.PUAN.SEKIRANYA PIHAK TUAN.PUAN MEMBERI PELUANG KEPADA SAYA PIHAK TUAN BOLEH MENGHUBUNGI SAYA DI TALIAN:
    MOHAD FAREEZ BI AZMAN
    0192221272

  39. Salam,sy shikin..sy betol2 berminat utk jwatan pembantu akaun..sy pernah mnjadi pembantu akaun di kilang sya, selama 2bulan,walaupon pgalaman mnjdi pembantu akaun skjap,tp sy yakin dgan pglaman yg sy ada tu bleh digunakn..sy mgharap sgt sy dpat diterima..sekiranya sy lyak dn diterima boleh hubungi saya di no 0173248098..jasa tuan/puan amt sy hargi..terima kasih

  40. MOHD AMINUDIN BIN MISKAN on August 12th, 2013 at 5:00 pm

    salam perpaduan..saya berminat untuk mengisi kekosongan untuk jawatan admin asistant di syarikat tuan..saya berkelulusan ijazah sarjana muda pengajian malaysia dan berharap permintaan saya dapat dipertimbangkan oleh pihak tuan..pihak tuan boleh menghubungi saya 017-7798379 sekiranya terdapat kekosongan jawatan serta lokasi saya di daerah batu pahat,johor..sekian jutaan terima kasih

  41. ahmad idham bin juhari on August 14th, 2013 at 10:38 am

    saya berkelulusan diploma pengurusan perniagaan dan berminat untuk mengisi nkekosongan untuk jawatan ini. tuan boleh hubungi saya di nombor 012-9869122. terima kasih

  42. mohd kamal bin ahmad on September 1st, 2013 at 4:35 pm

    saya berkelulusan spm dan berpengalaman selama 3 tahun dalam perakaunan dan pengurusan pentadbiran selama 3 tahun setengah..saya amat memerlukan kerja ini kerana ia bersesuaian dengan pengalaman dan pencapaian yang saya ada..boleh hubungi saya di no 017-4153035..saya tinggal di kedah

  43. SITI AMIRAH BINTI SUKARDI on October 6th, 2013 at 3:31 pm

    SALAM 1 MALAYSIA..
    SAYA SITI AMIRAH ,BERUMUR 21THN,BERKELULUSAN SPM.
    SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI DI TEMPAT TUAN/PUAN.SAYA MEMPUNYAI DALAM BIDANG PERKHIDMATAN PELANGGAN DI CELCOM DAN MEMPUNYAI PENGALAMAN BERKERJA SELAMA 3TAHUN..
    .HARAP PIHAK TUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN JAWATAN DI SYARIKAT TUAN/PUAN.. KERJASAMA PIHAK TUAN/PUAN AMAT SAYA HARGAI..SILA HUBUNGI SAYA DI TALIAN 0133888123.. WSLM

  44. Saya menpuyai pengalaman berkerje di syarikat toyota di shah berkerje di bahagian pemasanggan,,,dan saya berminat berbakti degan syarikat perodua andai diterime berkerje…disini saya sertakan no fon saya 0179459614, saya boleh stat berkerje pada bile-bile masa kerane saya sekarang tiada perkerjaan..dan saya juge mengpunyai sijil intitut perindustrian kuantan….fabrikator logam dan blh juga berkerje sebagai juruteknik,,

  45. NURULSHAFINA OTHMAN on October 24th, 2013 at 2:10 pm

    Salam dan selamat sejahtera..
    Saya ingin memohon jawatan sebagai pembantu admin.. saya merupakan fresh graduate diploma in HR.. saya sekarang ini bekerja sebagai admin di sebuah syarikat swasta.. saya baru bekerja 5 bulan.. dan saya ingin memohon jawatan ini di perodua untuk mempelajari suasana alam pekerjaan yang baru.. jika berminat, sila hubungi saya di talian 013-4191273..
    terima kasih.

  46. Nor Azinda Bt Mohd Daud on October 25th, 2013 at 5:08 pm

    Saya mempunyai pengalaman dalam bidang pentadbiran pejabat selama 10 tahun. Saya sekarang bekerja di sektor swasta di bukit beuntung bahagian Admin & Hr,Akaun & Purchasing selama 3 tahun. Saya memg berminat untuk mencari pengalaman kerja di Perodua..sekiranay pihak tuan/puan berminat untuk memanggil saya boleh menghubungi saya di talian : 019-295 2622..terima ksih..

  47. HEI..MY NAME FATIN SURAYA BINTI HAMID.19 YEARS OLD.I WANT THIS JOB.I VERY INTERSTING THIS JOB.SAYA HARAP SAYA BOLEH DAPATKAN PERKERJAAN INI.SAYA TINGGALKAN ALAMAT DAN NO HP SAYA SUPAYA DAPAT MENGHUBUNGI SAYA DENGAN SEGERA.

    ALAMAT:NO 25 KAMPUNG BAKAR BATA JALAN RUAT 06900 YAN KEDAH DARUL AMAN.
    NO HP:012-4867182

  48. SAYA BERMINAT DENGAN PEKERJAAN INI…SAYA SERTAKAN RESUME SAYA..

    RESUME
    MAKLUMAT DIRI
    NAMA : MOHAMMAD HARDIE BIN AWANG AKUB
    NO KAD PENGENALAN : 920914-12-5689
    UMUR : 21 TAHUN
    NO TELEFON : 016-8482904
    EMAIL : ardie_lkb@yahoo.com
    ALAMAT : KG LOK KAWI BARU,
    PUTATAN,
    89600 KOTA KINABALU, SABAH

    LATAR BELAKANG AKADEMIK
    A) SMK TANSAU PENAMPANG
    PMR (2A, 3B, 2C)
    B) SMK TANSAU PENAMPANG
    SPM (3A, 1B, 6C, 1D)
    C) UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA
    DIPLOMA SAINS CGPA SEMESTER AKHIR (2.87)
    BAHARU HABIS BELAJAR
    JAWATAN AKADEMIK DAN KO-KURIKULUM
    A) PENGAWAS SEKOLAH
    B) PENOLONG KETUA PENGAWAS
    C) KADET POLIS, SARJAN
    D) KEBUDAYAAN, AHLI BIASA
    E) BOLA SEPAK, AHLI BIASA

    PENCAPAIAN AKADEMIK / KO-KURIKULUM
    A) JOHAN PERKHEMAHAN KADET POLIS NEGERI (2009)
    B) PERTANDINGAN NASYID MTQ PERINGKAT DAERAH-JOHAN DAN GABUNGAN-KETIGA (2009)
    C) PERTANDINGAN MARHABAN PERINGKAT DAERAH-JOHAN DAN GABUNGAN-NAIB JOHAN (2009)
    D) NAIB JOHAN PERBARISAN ULANG TAHUN KELAHIRAN TYT NEGERI (2009)
    E) PERTANDINGAN KEJOHANAN CATUR PERINGKAT MSSM GABUNGAN (2008)

    KEMAHIRAN
    A) MAHIR MENGGUNAKAN PERISIAN KOMPUTER (MICROSOFT OFFICE/INTERNET)
    B) FASIH BERCAKAP DAN MENULIS DALAM BAHASA MELAYU
    C) BOLEH MENULIS DENGAN BAIK DALAM BAHASA ENGLISH

    PENGALAMAN BEKERJA
    A) TUKANG KAYU SYARIKAT
    SYARIKAT KAYU ABANDI SDN BHD (04 BULAN)
    B) PENJAHIT LOGO
    SYARIKAT MIT TRADING & TAILORING (2 BULAN)
    ALAMAT SURAT MENYURAT
    SYARIKAT MIT TRADING & TAILORING,
    TINGKAT 02, LOT 04,
    PUTATAN POINT,
    88200 KOTA KINABALU, SABAH

  49. Mohd Hafiz Bin Abd Rahman Hamiki on December 19th, 2013 at 6:55 pm

    Saya memerlukan jawatan pembantu account dengan segera

  50. saya berminat dgn kerja ini saya tinggalkan alamat dan no phone saya….no 13 jln rambai jaya 23 taman rambai jaya bukit rambai Melaka…0182580235

  51. Im interested with this job… admin clerk…. add no 217, taman sentosa, 27600 raub. Anything cn mail me… I will send my resume also if gt vacan for admin job. Tq

  52. Rajes 0166380116…

  53. mohamad najmi bin che mohamed nizam on May 12th, 2014 at 8:49 am

    NAME;MOHAMAD NAJMI BIN CHE MOHAMED NIZAM
    AGE:21
    COURSE:DIPLOMA IN BUSINESS ADMINISTRATION
    EMAIL;najinz93@gail.com

  54. NORASMADIANA BT MAHADI on May 15th, 2014 at 11:51 am

    Assalamualaikum tuan/puan
    Saya berminat dengan jawatan sebagai admin assistant. Nama saya Norasmadiana Binti Mahadi. Berumur 21 tahun. Lepasan diploma Pengurusan Hotel. Jika ada rezeki boleh hubungi saya di talian 013 5377671. Terima kasih.

  55. mohammad redzuan bin adnan on July 10th, 2014 at 8:52 pm

    Assalamualaikum. . Saya Mohammad Redzuan bin Adnan. Umur 21 tahun. . Saya ingin mencari kerja. . Kelulusan yg saya ad hnya sijil STPM dan skm thap 1&2. Skire nye pihak tuan sudi sile hubungi sy. . 01119721913

  56. Hemalatha a/p Sarangapani on November 13th, 2014 at 12:29 pm

    Saya seperti nama diatas berminat untuk mengisi kekosongan jawatan kosong di Perodua.Saya berumur 21 tahun.Saya pemegang Diploma In Technologi Management(Accountancy).Dan saya juga mempunyai certificate LCCI(Certificate In Computerised Accounting).Pekerjaan ini amat berharga bagi saya.Dan saya berharap tuan/puan akan mempertimbangan permohonan saya.Terima kasih.
    email:hemalatha_sarangapani@yahoo.com

  57. norsharmimie fazren mohamed on December 20th, 2014 at 11:32 pm

    *
    assalamualiakum….saya mimie berminat dalam pekerjaan ini..saya hanya memiliki sijil spm dan sijil diploma sistem maklumat saya tidak mempunyai pengalaman dalam bidang akauntan,tapi saya pernah belajar selama 3tahun dan mahir dalam pengiraan dan urusan pejabat saya mahu diberikan peluang untuk berkhidmat di dalam syarikat tuan..dan saya akan berusaha untuk syarikat tuan…diharap permohonan saya akan dipertimbangkan dan diterima..sekian terima kasih..
    no tel: 019-9399934

Leave a Reply

6,432 views