Jawatan Kosong Domino’s Pizza – RM2000 Keatas

Domino’s Pizza ialah syarikat penghantaran pizza terkemuka di dunia, yang beroperasi lebih daripada 9,000 buah cawangan di lebih daripada 65 negara. Domino’s Pizza telah ditubuhkan di Malaysia sejak tahun 1997, kini telah mentakrif semula piawaian industri dan mempunyai pesat memantapkan kedudukan kami sebagai peneraju pasaran dalam industri penghantaran pizza.

Selaras dengan perkembangan kami di Lembah Klang, Pulau Pinang, Ipoh, Kedah, Melaka, Negeri Sembilan dan Johor, Domino’s Pizza ingin menjemput calon-calon yang bermotivasi tinggi untuk mengisi jawatan kosong sebagai Kakitangan Khidmat Pelanggan (Customer Service Personnel). Berumur 17 tahun keatas. Pelajar, graduan dan surirumah juga digalakkan memohon jawatan kosong Domino’s Pizza ini. Untuk maklumat lanjut sila baca iklan yang telah disediakan;

Job Title: Customer Service Personnel

Responsibilities:
- Process customer’s order
- Attend to customer queries / concerns

Requirements:
- Age 17 years and above
- Good command of English and Bahasa Malaysia
- Students, fresh graduates, housewives are encouraged to apply
- Flexible hours
- Basic computer knowledge

We Offer:

Full Time:
- Earn up to RM2,000.00 per month (including sales incentives)
- Enjoy medical and insurance benefits such as Group Personal Accident and outpatient medical treatment
- Opportunity for career advancement

Part Time
- Hourly pay up to RM5.00 per hour + sales incentive
- Opportunity to be promoted as a Floor Leader and Order Management Team

Interested candidates are invited to write in/fax/e-mail your applications stating current and expected salary, telephone contact number and enclosing a passport sized photograph (n.r) to:

Human Resource Department
Dommal Food Services Sdn. Bhd (419060-A)
Wisma Domino’s. No. 4, Jalan Kontraktor U1/14,
Seksyen U1, Hicom-Glenmarie Industrial Park
40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Fax: 03-5569 200 Email: hr@dominos.com.my

Interested candidates can send your latest resume to hr@dominos.com.my

Job Vacancies Idea to Try

A hugely sought after necessity is wellness insurance policy. Most firms presenting positive aspects require a minimum of several hours getting worked along with a probation time period just before benefits will commence. UPS, Lands’ Conclude, Barnes and Noble and Whole Meals are some examples of employers who give this perk. Research the profession area of business websites to discover what their policy is on advantages. Dependant upon the state, some part time civil support work feature wellness, existence, retirement and dental insurance coverage. Some federal companies also offer rewards to part timers. Other careers which are unionized offer you well being insurance at the same time. Moreover, you’ll find college bus driving positions that include total advantages.

if you seeking part time job vacancies, select jobs with benefits! Benefits can be employee special discounts, wellness insurance, easy work, good several hours, and totally free tuition.

Worker reductions can suggest 1000s of financial savings to you. Some firms are much more generous than other people but don’t essentially brag about it, simply because it could let consumers to compare what they may be paying out. A speedy strategy to learn what employers are providing is usually to study job community forums.

When reading about part time job vacancies, effortless function and very good hours may be beneficial. Consider about should the function is one thing you’ll be able to physically do. Will you manage to stand for hours at a register? Does the job need constant reorganizing of merchandise? May be the work schedule steady, or do the hrs continually change? Do you need to remain up overnight? You can find easier part time work vacancy. As an example, night stocking employment are tranquil and you’ll operate at your individual tempo. If you have accounting or clerical skills, take into account doing work for the seasonal tax preparation workplace, or being a receptionist. Another choice is operating in childcare or education like a teacher’s assistant, aide, or tutor.

Job Vacancies at colleges and universities occasionally lengthen free of charge tuition to staff and their households. That is called tuition remission. New Jersey Institute of Technology provides tuition guidance to workers enrolled in capable plans.

When you can see, it is not necessary to give up on obtaining positive aspects when searching part time job vacancies. There are lots of socially responsible organizations who consider to regard employees as beneficial assets. You’ll find them should you appear.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

271 Responses to “Jawatan Kosong Domino’s Pizza – RM2000 Keatas”

  1. WAN ZAINUDDIN WAN JAMALUDDIN on March 11th, 2012 at 3:09 pm

    ASSALAMUALAIKUM WARAH MATULLAHI WABARAKATUH

    I am a graduate student in occupational health and safety diploma. I am very interested to apply for Vacancy Domino’s Pizza

    I hope to fill this vacancy. Your cooperation in advance of my gratitude. (AMIN)

  2. AHMAD ASYRAFF RAMLI on March 13th, 2012 at 3:21 pm

    I am a spm student 2010 . I am very interested to apply for vacancy Domino’s Pizza.

    I hope to fill this vacancy.

  3. siti noormala on March 13th, 2012 at 8:31 pm

    Saya lepasan STPM 2010.Berpengalamn kerja dalam bidang percetakan.Saya berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan.Saya boleh dihubungi di 0136761259

  4. siti noormala on March 13th, 2012 at 8:31 pm

    Saya lepasan STPM 2010.Berpengalamn kerja dalam bidang percetakan.Saya berminat untuk memohon jawatan yang ditawarkan.

  5. sya kelulusan spm 2006..saya berminat untuk kerja sperti di tawaran pihak tuan..saya tisak akan mengecewakan pihak tuan jika sya di ambil bekerja.saya amat perlukan kerja sekarang.

  6. MAZLINDA BINTI AHMAD on March 15th, 2012 at 1:33 pm

    sya kelulusan spm..saya berminat untuk kerja sperti di tawaran pihak tuan..saya tisak akan mengecewakan pihak tuan jika sya di ambil bekerja.saya amat perlukan kerja sekarang.

  7. saya pernah bekerja sebagai penolong pengurus di salah sebuah restoran makanan segera terkenal di malaysia dan pernah bekerja sebagai kakitangan di restoran makanan segera di singapura.boleh berkomunikasi dengan baik di dalam bahasa inggeris dan bahasa melayu.saya berminat untuk mengisi kekosongan yang ada di syarikat tuan.

  8. zainap bt zakaria on March 18th, 2012 at 2:01 pm

    saya pernah bekerja sebagai pembanci produk dan servis media selama 1 tahun. juga pengalaman 3 tahun sebagai juruwang di supermarket terkenal. saya juga boleh berkomunikasi dengan baik dalam bahasa melayu dan inggeris. saya berminat mengisi kekosongan jawatan ini jika berkelayakan dengan syarat.

  9. nur farhana bt ramli on March 19th, 2012 at 3:28 pm

    i want to apply job as a customer servive…

  10. mohd nor ibrahim on March 19th, 2012 at 8:13 pm

    hello sir..saya ibrahim sangat berminat dengan tawaran gaji dan kerja dalam bidang fastfood. Saya juga ada pengalaman kerja selama 11 tahun di restaurant KFC. Harap tuan dapat menghubungi saya di talian 0179649497. terima kasih.

  11. Noor Mohd Shahrom Bin Ibrahim on March 20th, 2012 at 12:50 am

    Dear Sir/Madam,

    I wish to apply for the position above, as advertised above.

    I graduated from University Teknologi Mara (UiTM), Shah Alam, Selangor and hold a Diploma in Falfulti Pentadbiran dan Pengurusan Perhotelan.

    I has more that 16 years in working experience in an international/ global service industry.

    CAREER OBJECTIVES – Working toward the implementation and optimization of management processes for project costing and accounting, project management and project performance analysis in delivering KPI and performance management as requested. Working hand in hand with Quality team to improve business process. I’m use to work in both big and small team and access to risk management thinking.

  12. saya kelulusan diploma maritime management.saya berminat untuk mengisi kekosongan ini..saya boleh dihubungi melalui 019-3488384..

  13. Siti Nabihah Bt Abd Rasid on March 20th, 2012 at 7:30 pm

    Nama saya Siti Nabihah Binti Abdul Rasid. Saya pelajar lepasan SPM. Saya amat berminat dengan pekerjaan ini. Jika saya dipilih, saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini.
    Pihak tuan/puan boleh menghubungi saya di nombor 0174232583. Sekian, terima kasih.

  14. i interested with this job , u can email me if i get this job

  15. MUHAMMAD BAIHAQI B. MOHD NASIR on March 22nd, 2012 at 8:13 pm

    Saya MUHAMMAD BAIHAQI B. MOHD NASIR . Saya pelajar lepasan SPM. Saya amat berminat dengan pekerjaan ini. Jika saya dipilih, saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini.

  16. MARZILAH BINTI MUHAMAD KHADZI on March 25th, 2012 at 1:06 pm

    Dear Sir/Madam

    I am a fresh graduate student in Diploma Hotel & Catering from Polytechnics Tuanku Syed Sirajuddin.I am very interested to apply for Vacancy at Domino’s Pizza.

    I would like to apply my knowledge to a career in restaurant management and am keen to join the Domino Pizza.I am confident that you will find me worthy for the job.thanks..

  17. saya nurul dari rawang selangor..saya tinggal di emerald east berdekatan dengan domino’s pizza.saya lepasan ijazah psikologi industri..saya berminat untuk berkerja di domino’s rawang secara full time..untuk interview boleh hubungi saya melalui email.saya sangat berharap dapat berkerja di sini.thank you…

  18. muhammad nazri bin paliama on March 28th, 2012 at 6:32 pm

    Saya mohammad nazri bin paliama,sya sedang merantau ke kuala lumpur dari tawau,sabah,ingin mencari kerja yg boleh menyara hidup kami,dgn gaji sperti yg dberikan tuan,amatla sya perlukan,sya brada d kota damansara,slangor,no sya,01112829103,ingin mencari pengalaman baru ini..sangat berharp

  19. MOHD ZAIDI BIN ZULKIPLI on March 29th, 2012 at 11:10 am

    i need this job

  20. muhamad yazid bin abdul rahman on March 29th, 2012 at 2:35 pm

    SAYA, MUHAMAD YAZID BIN ABDUL RAHMAN Saya amat berminat dengan pekerjaan ini. Jika saya dipilih, saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini.saya juga akan btanggungjawab terhadap kerja yang diberikan.Untuk pengetahuan tuan, saya amat berharap agar diberikan peluang pekerjaan. Pihak tuan/puan boleh menghubungi saya di nombor 013-2431679/017-6653212. Sekian, terima kasih.

  21. MOHAMAD ALWI BIN HARIS on April 4th, 2012 at 11:10 am

    Asslamualaikum.w.b.t & salam sejahtera..
    Saya mohamad alwi haris telah berminat dan ingin memohon jawatan kosong dalam sektor Domino pizza , saya lepasan diploma chief cooking saya harap tuan dapat memberi peluang yg cerah ini..saya bleh di hubungi di 0198578520

  22. mohd harith bin mohamad on January 18th, 2013 at 9:32 pm

    saya berminat untuk kerja sperti di tawaran pihak tuan..saya tidak akan mengecewakan pihak tuan jika sya di ambil berkerja. Pihak tuan/puan boleh menghubungi saya di nombor 01129320714. Sekian, terima kasih

  23. noorafizah binti munir on January 18th, 2013 at 11:28 pm

    Saya berminat untuk memohon pekerjaan ini. Saya adalah seorang lepasan STPM 2011. Saya mempunyai pengalaman kerja sebagai crew Mc’Donalds.

  24. MOHAMMAD ARIEF RIFASYAH BIN HASBULLAH on January 19th, 2013 at 5:38 am

    Saya berpengalaman bekerja sebagai kakitangan khidmat pelanggan di syarikat Swings Sdn Bhd yang beroperasi selama 24 jam dan bekerja mengikut shift.Saya berminat dengan pekerjaan yang di tawarkan dan tiada masalah jika bekerja lebih masa,terima kasih.0172389184

  25. Sedang mencari pekerjaan di kluang

  26. Widya syuhada binti junaidi on January 20th, 2013 at 2:06 pm

    Saya berminat untuk pekerjaan ini ..saya berharap permohonan saya dapat dipertimbangkan…saya lepasan diploma kejuruteraan awam ..saya akan menjalankan tugas dengan Penuh tanggungjawab…
    SEKIAN TERIMA KASIH

  27. SAYA PERNAH BEKERJA DI KFC SELAMA 3TAHUN.. JIKA TERIMA BOLEH HUBUNGI NO 010921861

  28. I am a spm student 2010 . I am very interested to apply for vacancy Domino’s Pizza.

    I hope to fill this vacancy.

  29. muhammad shahir bin kamarulzaman on January 22nd, 2013 at 12:10 am

    saya berminat debgan kerja ini so saye tidak pernah bekerje di kfc atau dimane2 tapi sye bekerje di hotel.saye bekerje sebagai stewert.saye sedang mencari kerje yang full time tak kira pagi atau mlam.harap tuan terime saye .tel; 0104024616

  30. Saya amat berminat dengan jawatan ini dan saya boleh dihubungi melalui no saya 0176984648..kalau boleh dapat apa2 jawatan di franchais tuan yang berada di kota damansara dengan kadar yang segera…

  31. assalamualaikum?? Saya minat dengan jawatan ini. . saya lepasan SPM 2011. . berharap tuan dapat menerima saya, sebelum ini saya berpengalaman bekerja di bawah sebuah syarikat Al-Barakah di Perak. . Saya akan menjalankan tugas dengan penuh tanggungjawab. . sekian assalamualaikum??

  32. lupa nak bagi no. . hehe, :) 01119998514. . thank you

  33. assmariza bt abdullah on January 27th, 2013 at 4:10 am

    Assalamualaikum..saya assmariza bt abdullah ingin memohon jawatan sepenuh masa.pengalaman kerja saya selama setahun dalam (fastfood)kota kemuning.hubungi saya 0133132239 bila-bila masa..

  34. Mohammad Imran Bin Abdul Rahman on January 27th, 2013 at 1:04 pm

    saya berminat dengan jawatan ini. saya adalah lepasan Diploma dalam Product Design and Manufacturing di German Malaysian Institute. sila hubungi saya di 0177245621. terima kasih

  35. sye salihi sye brmnat dngan diatas…pngalaman sye.sye prnh brkerje dngan dominos pizza slame 1thun..skire nye ad kksongan lgi sye arap phak atasan dpt hbngi sye dngan sgre di talian 0125863808

  36. Assalamualaikum,sy mariam berusia 26 tahun. Berkelulusan stpm dan berpengalaman dalam marketing(insuran). sy berminat untuk bekerja di dominos pizza sekiranya ada kekosongan. harap pihak atasan dapat hubungi sy dgn segera 0176535760.tq

  37. ZAKIAH BINTI SAMINGAN on January 29th, 2013 at 3:39 pm

    Assalamualaikum..sy zakiah,berumur 26 tahun dan sy berkelulusan spm,sy berminat untuk bekerja di Dominos pizza sekiranya ada kekosongan.Jika ada kekosongan sila hubungi sy di talian 0174209204..sekian terima kasih.

  38. norwahida binti mohd amin on January 29th, 2013 at 4:59 pm

    saya berumur 20 tahun. saya berkelulusan spm dan berminat untuk bekerja di dominos pizza sekiranya ada kekeosongan. sekiranya ada kekosongan pihak tuan boleh menghubungi saya di talian 0174821375

  39. saya puteri.ada pengalaman bekerja di restoran di ipoh selama 2 tahun dalam bidang servis makanan.amat berminat untuk bekerja di syarikat tuan.hubungi saya di talian 012-7418552.tq

  40. Assalamualaikum/salam sejahtera,
    saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan di atas.bagaimana hendak apply ye?saya pernah berkhidmat dengan kementerian kesihatan sebagai pegawai khidmat pelanggan.saya harap pihak admin dapat memberi maklum balas secepat yang mungkin …dibawah ini saya sertakan number telefon bimbit saya iaitu di talian 013-3208405…(ana)

  41. Nurul Ain Md Lihat on February 3rd, 2013 at 2:41 pm

    Hello , Saya nurul ain md lihat , sy baru je habis stdy dalam bidang diploma in culinary art, sedang mencari pekerjaan ,kalau boleh yg sesuai dengan kelulusan dan dalam pada2 sy tengah mencari pengalaman dalam sesuatu kerja,,if ade ape2 masalah call sy 0193939512

  42. Assalamualaikum,sya faizul. sya bminat dgan jawatan ini. harap tuan dpat menerima sya. hubungi sya 01115760525

  43. Assalamualaikum,sy lepasan SPM 2012,sy ingin mencari pengalaman pekerjaan dan ingin mengumpul kewangan untuk meyambung pelajaraan kelak,sy sangat berminat dengan jawatan ini,sy harap pihak tuan/puan dapat menerima sy.Hubungi sy 0142704913

  44. saya lepasan stpm.. saya berminat untuk bekerja di dominos pizza..:-)

  45. MOHD HASROL BIN CHE LAH on February 7th, 2013 at 2:52 pm

    ASSALAMUALAIKUM…saya seperti nama di atas ingin memohon kerja di dominos pizza..sekiranya saya dapat bekerja di sini saya akan memberikan k0mitmen yang baek…terima kasih…boleh hubungi saya di no 0123568182…

  46. saya berminat untuk bekerja di dominos pizza..boleh hubungi saya di no 0177585407..

  47. mohd ikhwan bin ibhraim on February 7th, 2013 at 4:46 pm

    sy seperti nama di ats berminat utk bekerja dengan domino’s.sy pernah bekerja dengan pizza hut selama 3 thn dalmbahagian service dan kitchen.sy mmpunyai diploma pengurusan perniagaan.sekiranya mash mempunyai kekosongan boleh hubungi sy 0134620016 atau email pd saya..sekian

  48. im very interested for ths job..pls col me 0145156722

  49. sy seperti nama di ats berminat utk bekerja dengan domino’s.berminat dengan kerja y di tawarkan,sekiranya saya dapat bekerja di sini saya akan memberikan k0mitmen yang baek terima kasih,boleh hubungi saya di no 0193496044

  50. Saya pun tengah cari kerja kosong contact saya 011-23175608

  51. ASSALAMUALAIKUM…saya seperti nama di atas ingin memohon kerja di dominos pizza..saya lulusan diploma teknologi makanan..sebelum ni saya pernah bekerja di beberapa kilang makanan sebagai quality control (QC)..sekiranya saya dapat bekerja di sini saya akan memberikan k0mitmen yang baik…terima kasih…boleh hubungi saya di no 0107082839…

  52. Hi saya berminat dengan tawaran kerja di syarikat domino’s ini @kebetulan saya pun sedang mencari pekerjaan,jika ada kekosongan boleh hubungi saya (0146419395)

  53. MOHAMAD AMZAR SAFWAN BIN ABU on February 11th, 2013 at 6:00 pm

    Saya berpengalaman bekerja sebagai assistan manager di sebuah cafe dan ingin mencari pengalaman baru.Harap dapat perhatian tuan. Nombor yang boleh hubungi saya 0175482523

  54. Norma Binti Shahrin on February 14th, 2013 at 3:12 pm

    Sya perlukan kerja partime petang je mmandangkan sya perlukan uruskan anak2 sekolah dulu, sya sangat2. Perlukan kerja hubungi sya tel 0195957991 @sms je.

  55. Saya berminat dan amat memerlukan kerja sekarang sekiranyanya ada kekosongan di cawangan dominos area KL dan Gombak harap dapat menghubungi saya dengan segera 014-2609091

  56. muhammad nor ajwad on February 15th, 2013 at 8:58 pm

    saya memerlukan pekerjaan.Berpengalaman bertugas sebagai polis bantuan di Kuala Lumpur.Saya mampu bekerja lebih masa jika diperlukan.Hubungi saya di 0196100521 sekiranya saya layak menerima tawaran ini.

  57. Saya amat memerlukan kerja disyarikat tuan.saya bekas pengurus di salah sebuah restoran_makanan segera selama 4 tahun.tuan amat beruntung sekiranya mengambil sy bekerja kerana sy seorg yg ingin berkembang dlm kerja

  58. Boleh hubungi sy di 0179703202

  59. I am interest for this job,hope you can fufill my destiny to have a job..please email me @ no_dynne89@yahoo.com.my for detail for domina company.I have diploma sains kuantitatif from uitm.

  60. yuvaneswary d/o santhiresegar on February 17th, 2013 at 9:37 pm

    hi,I’m a physiotherapy diploma holder.my CGPA until sem 5 is 3.90.I currently need a job with sacrificed salary.hope i will get a good response from your site.thank u.

  61. Anuar Bin Mohd Hanafiah on February 21st, 2013 at 1:16 pm

    Hi, Saya ingin memerlukan pekerjaan ini sekiranye ada kekosongan lagi untuk saya. Sila hubungi saya secepat yang mungkin di talian : 017-4580194 @ 014-3050553.

  62. MOHD HAFIZ BIN ELLIAS on February 21st, 2013 at 3:13 pm

    HARAP DAPAT MENGAMBIL SAYA BEKERJA DI SYARIKAT TUAN.SAYA SPERTI NAMA DIA ATAS.BERUMUR 22 TAHUN.

  63. MOHD HAFIZ BIN ELLIAS on February 21st, 2013 at 3:13 pm

    LUPA BG NBR 0147430622 :)

  64. ROYSTON MECSWELL on February 21st, 2013 at 6:45 pm

    SAYA ROYSTON MECSWELL NO.K.P 900223137981 BERMINAT BEKERJA DI TEMPAT TUAN.SEBELUM INI SAYA TELAH BEKERJA DI KFC BATU KAWAH SARAWAK.SEKIRANYA ADA KEKOSONGAN SILA HUBUNGI SAYA DENGAN NO.0135649520,SAYA BERJANJI AKAN MEMBERI KOMITMEN YANG TERBAIK DI SYARIKAT TUAN.

  65. MOHD FIRDAUS BIN YUSUF on February 25th, 2013 at 1:10 pm

    saya lepasan diploma politeknik..ingin berkerja di cawangan selangor..no telephone 0145334272

  66. Hello, sir. i am diploma student fresh graduate diploma in microbiology from Uitm, have experince in handling food hygine, labwork and other about 1 years. really want to apply this job thanks. please send me an email. 0196630816

  67. and sorry my place is near to domino’s nilai. since hr@dominos.com.my email is not work. please tell us about your email. so it is easy to send an online resume thanks ~^^

  68. i insya-allah will work in your company permanently. this is my phone num 0196630816

  69. aidi rofaizal bin abidin on February 27th, 2013 at 2:33 am

    Saya aidi rofaizal bin abidin, ingin memohon jawatan pemandu, lesen,b2,d,e full,gdl.negeri perlis.0125658537.049762293.

  70. Muhamad Yuszaidi Bin Abdul Wahab on February 27th, 2013 at 3:37 pm

    assalamualaikum dan salam 1 malaysia..
    Tuan/puan,
    saya muhamad yuszaidi bin abdul wahab, berumur 27 tahun. saya merupakan graduan daripada Universiti Utara Malaysia dalam jurusan ijazah sarjana muda pengurusan kerja sosial dengan kepujian.
    Saya berterima kasih kepada pihak tuan sekiranya dapat mempertimbangkan permohonan saya ini. segala jasa dan budi bicara tuan amatlah saya harapkan. jika saya memenuhi segala kriteria untuk bekerja di syarikat tuan, mohon hubungi saya di talian 017-4602926.
    sekian, terima kasih.
    salam satu Malaysia.

  71. INTAN NADZATUL BT. ABDUL RASHID on March 1st, 2013 at 12:46 am

    SALAM 1 MALAYSIA..
    SAYA INTAN NADZATUL BT. ABDUL RASHID,BERUMUR 23THN,BERKELULUSAN DIPLOMA PENGURUSAN MAKLUMAT DARI UITM MERBOK, KEDAH.SEKARANG SAYA MENETAP DI SHAH ALAM. SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI DI TEMPAT TUAN/PUAN. HARAP PIHAK TUAN/PUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN JAWATAN DI SYARIKAT TUAN/PUAN. KERJASAMA PIHAK TUAN AMAT SAYA HARGAI.
    INTAN : 0175943722

  72. siti aminah bt amran on March 1st, 2013 at 10:48 am

    Saya amat berminat dan memerlukan kerja.Saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi saya peluang untuk mencari pengalaman.Sekiranya terdapat kekosongan jawatan di syarikat tuan/puan sila hubungi saya di talian 0176689400.Kerjasama tuan/puan amat saya hargai.Sekian,terima kasih.

  73. Badleehasyim Bin Mohd Salleh on March 1st, 2013 at 5:54 pm

    Berminat untuk jawatan diatas.Sekiranya terdapat kekosongan jawatan disyarikat tuan/puan sila hubungi saya ditalian 0126404398.kerjasama tuan/puan saya amat hargai.sekian terima kasih

  74. nur ashikin binti mat zali on March 5th, 2013 at 2:32 pm

    sya nama di atas berminat dengan tawaran beker di atas.
    sya lepasan sijil kemahiran kolej perhotelan dan pelancongan,
    sekiranya terdapat kekosongan sila contct nom sya 0102445042.sya tingal di bandar baru bangi.

  75. syafina binti ramlan on March 7th, 2013 at 1:30 am

    Saya syafina binti ramlan..saya lepasan diploma fisio di kolej masterskill…umur 24 tahun..saya berminat tawaran diatas.boleh menghubungi saya 0177072250..terima kasih.

  76. mohamad redzuan ngadimin on March 7th, 2013 at 3:36 pm

    nama mohamad redzuan
    umur.28 tahun
    kelulusan . spm . mlvk tahap 1 dan tahap 2
    kerjaya. tesco 3 tahun 2008 hingga2010 johor bahru
    kfc 2011 hingga kini selangor

    no tel ;0142265123
    alamat;no.84 jalan selasih 3,SU3,saujana utama,47000 sungai buluh selanggor @
    337,blok 15 felda papan timur 81900 kota tinggi johor
    jawatan di pohon;kumpulan wang persaraan

  77. mohamad redzuan ngadimin on March 7th, 2013 at 3:37 pm

    nama mohamad redzuan
    umur.28 tahun
    kelulusan . spm . mlvk tahap 1 dan tahap 2
    kerjaya. tesco 3 tahun 2008 hingga2010 johor bahru
    kfc 2011 hingga kini selangor

    no tel ;0142265123
    alamat;no.84 jalan selasih 3,SU3,saujana utama,47000 sungai buluh selanggor @
    337,blok 15 felda papan timur 81900 kota tinggi johor

  78. Nur atiqah binti maamor on March 9th, 2013 at 9:24 pm

    Pernah bekerja di dominos pizza di ipoh di silibin..
    Pengalamn sebagai pizza maker selama 1 tahun…
    Umur 24 tahun
    No hp 012-5254039
    Berminat untuk berkerja semula..
    Boleh berkerja bila-bila masa

  79. NOR ZAIMAH AB AZIZ on March 10th, 2013 at 1:57 pm

    SAYA,NOR ZAIMAH AB AZIZ. Saya amat berminat dengan pekerjaan ini. Jika saya dipilih, saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini.saya juga akan btanggungjawab terhadap kerja yang diberikan.Untuk pengetahuan tuan, saya amat berharap agar diberikan peluang pekerjaan.
    TEL: 019-3749583

  80. NORAFITAH BINTI ABD GHANI on March 10th, 2013 at 8:18 pm

    Saya, NORAFITAH BINTI ABD GHANI. Saya berminat untuk bekerja dengan dominos pizza. Saya harap pihak tuan dapat memberi peluang kepada saya untuk bekerja. Saya akan bekerja dengan baik jika diberi peluang.
    TEL : 019~5934120

  81. Nor Asniza Mat Nayan on March 11th, 2013 at 8:19 am

    Saya lepasan SPM 1988 dan dploma 1992 dalam jurusan Pentadbiran & Komputer. Berpengalaman dalam bidang Pentadbiran & Bhg. gaji selama 14 tahun. Saya berminat untuk memohon jawatan ini.
    Saya boleh dihubungi di talian: 010-5655079 / 019-5625279
    Terima kasih.

  82. MOHAMAD SAHARIZAL BIN ABU BAKAR on March 12th, 2013 at 7:17 pm

    PENGALAMAN DALAM BIDANG KATERING SELAMA 8 TAHUN…BERKELULUSAN SPM…HUBUNGI SAYA 0177622962

  83. Saya berminat untuk bekerja di domino…sekiranya ader kekosongan kerja di area putra perdana.Sila hubungi saya..aida_zaida@yahoo.com.Terima kasih..

  84. saya berminat untuk bekerja di dominos pizza. hubungi saya di nombor 0122032592 jika ada kekosongan di area klang dan shah alam. terima kasih.

  85. Anthonyamal a/p Peter Anthony on March 13th, 2013 at 7:03 pm

    Dear Sir/Madam, i wish to apply for the position above, as advertise above I just finish my STPM and now waiting for the result. i plan to continue my studies while working and now finding a good jobs for it. Before this i had been work in AMBANK GROUP as a marketing executive. I am interested to apply vacancy for Domino’s Pizza.

  86. Anthonyamal a/p Peter Anthony on March 13th, 2013 at 7:14 pm

    Dear Sir/Madam, I wish to apply for the position above, as advertised above. I just finish my STPM and now waiting for the results.I plan to continue my studies while working and now finding a good jobs for it. before this i had been work in AMBANK GROUP as a Marketing Executive. I am very interested to apply for Domino’s Pizza. Hope you can contact me to 0162439005

  87. salam..sy mohd aizat dari setapak.. minima spm ..kalau ada jawatan kosong domino di sekitar gombak,setapak,wangsa maju..info2 ye.. 0122620792

  88. Meor Khairul Anwar on March 14th, 2013 at 2:31 pm

    Salam..Saya lepasan SPM dan STAM 2011.Berminat untuk bekerja di dominos pizza di sekitar alor setar.Sila hubungi saya : 012-7922214

  89. Ahmad Syazwan on March 16th, 2013 at 3:21 am

    Salam..saya lepasan spm 2013..berminat untuk bekerja di Domino’s Pizza.Hubungi saya : 0134136639

  90. mohd fikry isma on March 20th, 2013 at 9:02 pm

    saya berminat dengan tawaran kerja di Domino’s Pizza. saya berpengalaman kerja dalam jabatan akaun di sebuah hotel.sekiranya ada kekosongan di area johor baru sila hubungi saya di number 0177998725

  91. sy lpsn spm. Memohon pekerjaan…..0145193844

  92. Shah alam….pls 0145193844

  93. salam. saya nurul nadia mat jusoh. lepasan spm 2010 saya tinggal berdekatan dengan dominos taiping. saya sangat berminat bekerja dalam bidang fast food. sila hubungi soalan saya 01124173045.saya sangat berharap dapat kerja ni.thank.

  94. greetings

    sy berminat utk berkerja di domino area bndr sg. long or bndr mahkota cheras. part-time for 3 months.start april 2013. this is my contact no 017-7934758

  95. Saya Mohd Imran Bin Ibrahim.Saya hanya ada sijil Penilaian Menengah Rendah (PMR) sahaja tapi Saya sangat2 berminat dengan pekerjaan yang pihak puan/encik tawarkan. Jika saya dipilih,saya janji akan lakukannya dengan baik dan tidak akan mensia-siakan peluang yang diberikan. saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini.
    kalau pihak tuan/puan nak test saya. ni no. handfon saya >0129960836.

  96. sye amek bdg bakery utk tahap 1&2..0149198114

  97. saya pernah mengambil jurusan diploma culinary arts dgn pngk 3.29,
    saya mencuba peluang pekerjaan ini di bahagian melaka, bidang yang pernah saya ambil seperti management, human resources management, principal of accountinng, purchasing receiving and storing, dan lain-lain…
    jika saya berpeluang dengan peluang pekerjaan yang tuan/puan sediakan,
    hubungi saya di talian 017-2270272

  98. norhatikah binti nordin on March 26th, 2013 at 10:20 am

    saya norhatikah bt nordin berasal dari kelantan amat berminat dengan jawatan yang pihak tuan/puan tawarkan.saya mempunyai kelulusan sijil spm.jika pihak tuan/puan memerlukan pekerja sila hubungi saya pada talian 0139055608.

  99. emyliyana amirra on March 28th, 2013 at 1:10 pm

    assalamualaikum , saya emyliyana amirra , berumur 18 tahun , baru saja tamat spm , saya sangat berminat sangat dengan perkerjaan ini ,,seandainya sy berkelayakkan , sila hubungi saya 0127973123 .

  100. SITI FARHANA BINTI MOHAMAD on March 28th, 2013 at 4:23 pm

    Assalammualaikum.

    Saya SITI FARHANA BINTI MOHAMAD, berumur 18 tahun lepasan SPM tahun 2012. Saya berbesar hati agar pihak tuan dapat mempertimbangkan pemohonan saya ini untuk menyertai syarikat tuan. Sekiranya saya layak sila hubungi 06-9529468. Terima kasih

  101. NURUL NADZIFAH BINTI YAHYA on March 29th, 2013 at 3:29 pm

    assalamualaikum dan salam sejahtera. saya merupakan lepasan SPM 2012 dan sedang mencari kerja kosong bagi mengisi kekosongan kewangan saya. saya berminat untuk memberi khidmat kepad pihak tuan/puan. besar harapan saya agar pihak tuan/puan menerima permohonan saya. sila hubungi saya di talian 0127052428. segala kerjasama daripada pihak tuan/puan didahului dengan ucapan jutaan terima kasih. sekian

  102. SYAHRUL NAZRI BIN ROSLI on March 29th, 2013 at 3:42 pm

    Assalamualaikum,selamat sejahtera dan salam Domino’s Pizza. Saya baru sahaja menamatkan pengajian di peringkat STPM pada tahun 2012. Sementara menunggu panggilan bagi meneruskan pengajian di peringkat yang lebih tinggi,saya berminat untuk bekerja di syarikat tuan. Saya berharap pihak tuan menerima permohonan saya dengan menghubungi saya di talian 0177960482. Terima kasih :)

  103. Norhasmida binti Yeop Abdul Rahman on March 29th, 2013 at 5:28 pm

    Saya amat berminat dan memerlukan kerja.Saya berharap pihak tuan/puan dapat memberi saya peluang untuk mencari pengalaman.Sekiranya terdapat kekosongan jawatan di syarikat tuan/puan sila hubungi saya di talian 0103930032.Kerjasama tuan/puan amat saya hargai.Sekian,terima kasih

  104. Muhammad Zikri on March 29th, 2013 at 5:40 pm

    I am a spm student 2012 . I am very interested to apply for vacancy Domino’s Pizza.

    I hope to fill this vacancy.

  105. siti noranasuhah binti che ab.ghafar on March 30th, 2013 at 8:54 pm

    salam…sy nasuha sy ingin memohon jawatan kosong di syarikat dominos pizza..sya brkelulusan lepasan spm..berumur 19tahun sekarang…sy hanya mempunyai pengalaman bekerja dalam bidang cashier di stesen minyak petronasdan dalam bidang house skipping di sebuah chalet..saya berharap pihak tuan dapat mempertimbang kan lamaran pekerjaan dari saya ini..amin

  106. mohd amirrudin bin mohd yasin on March 30th, 2013 at 9:53 pm

    saya mintak jasa baik pihak pengurus agar mempertimbangkan saya untuk berkerja di domino pizza,,jika saya diambil berkerja saya akan berkerja dengan bersugguh-sugguh,,sila hubungi saya 012-9930488

  107. JUNAIDI BIN JAIS on March 30th, 2013 at 10:13 pm

    saya pelajar tahun akhir diploma pengurusan ladang uitm kuala pilah.,pernah mendapat latihan industri dalam aspek-aspek pengurusan.,saya berminat dengan pekerjaan yang ditawarkan domino pizza.,saya seorang yang bertanggungjawab dan rajin bekerja.,saya akan memberikan khidmat terbaik sekiranya diterima bekerja.,saya boleh dihubungi di talian 013-6271416

  108. mohd sharul nafawi bin mohd tarmizi on March 31st, 2013 at 2:59 pm

    saya sharul ingin memohon pekerjaan ini…saya hanya mempunyai penglaman bekerja di KFC..saya harap pihak tuan/puan boleh pertimbangkan pemohonan saya…jika saya diterima saya akan bekerja bersungguh-sungguh…pihak tuan/puan boleh hubungi saya di talian..0134329623..

  109. saya berminat untuk mengisi jawatan ini sebagai kerjaya separuh masa.sila hubungi 0127940521.harap dapat di batu pahat..terima kasih…

  110. saya berminat untuk mengisi jawatan ini sebagai kerjaya sepenuh masa..saya betul betul berminat…sila hubungi 0175568679..harap dapat d ipoh atau kajang…amin..terima kasih

  111. Mohd Amran Abd Razak on April 1st, 2013 at 12:23 pm

    saya berminat untuk mengisi kekosongan jawatan di domino pizza,saya berpengalaman lebih kurang 6 bulan di dalam kfc dan saya berharap pihak domino pizza sudi memilih saya untuk bekerja dengan domino pizza,sepenuh masa atau separuh masaa,saya harap pihak tuan mempertimbangkan permohonan saya ini..saya boleh dihubungi di talian 014-7596893/019-4921474,segala kerjasama dari pihak tuan amatlah saya hargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih,sekian terima kasih

  112. NOORSHAHFANA BT AZHAR on April 1st, 2013 at 4:48 pm

    sya berkelulusan lepasan spm..berumur 19 tahun.ingin memohon jawatan ini..mempnyai pengalaman bkerja dlm bidang perindustrian .saya harap pihak tuan dapat menerima saya bekerja dalam syarikat ini

  113. NOORSHAHFANA BT AZHAR on April 1st, 2013 at 4:50 pm

    nie email saye nor_shafana@yahoo.com

  114. nur fazirah binti ab.manaf on April 1st, 2013 at 10:57 pm

    nama saya nur fazirah binti ab.manaf. saya berminat untuk bekerja di domino’s pizza. saya merupakan lepasan spm 2012. saya sangat berminat. saya sedang mencari pekerjaan. saya harap saya dapat di terima untuk berkhidmat di domino’s pizza. jika saya diterima, hubungi saya di talian 0177363946 atau email saya gurlzsweety5@gmail.com

    terima kasih

  115. usha a/p sivaperumal on April 3rd, 2013 at 2:16 pm

    saya yang bernama seperti diatas ining memohon kerja yang pihak tuan/puan tawarkan.saya juga adalah lepasan spm pada tahun 2003 dan berumur 26thn.saya tidak kira apa juga jawatan yang diberi oleh pihak majikan saya terima dengan ikhlas dan akan melaksanakan tanggungjawab saya dengan betul,rajin dan ikhlas hati.dengan ini saya mengucapkan ribuan terima kasih kepada tuan/puan kerana sudi membaca blog saya ini.harap tuan/puan dapat pertimbangkan permohonan saya ini.(0143080254)usha.

  116. norlidiawani bt osman on April 4th, 2013 at 4:03 am

    Salam,
    Sy nolidiawani bt osman.Jka ad kekosong d kajang or hulu langat tlong inf at wanniee20@gmail.com.
    TQ

  117. mohd zaid bin zulkipli on April 4th, 2013 at 11:42 am

    saya lepasan spm pada tahun 2006 di sekolah smk abdul rahman talib teluk intan perak.akini bekerja di kilang proton tanjung malim..saya ingin bekerja di domino pizza atas sebab
    amat meminati bahagian ini dan ingin mencuba pengalaman baru..kalau ada kekosongan dalam bidang ini sila hubungi saya di no 0175493245..x kira dimana kekosongan itu..terima

  118. jagatheeswary muniandy on April 4th, 2013 at 11:02 pm

    Gretting sir/madam, currently im working at KL. But im looking for a job at Ipoh. Hopefully i will get the job. Thank you.

  119. Norane Binti Dumin on April 6th, 2013 at 10:54 am

    Merujuk perkara di atas, saya ingin mengisi kekosongan yang sedia ada. Terima kasih.

  120. SITI ZULAIKHA BINTI ABDUL KHAIRI on April 6th, 2013 at 9:26 pm

    Saya adalah lepasan STPM…saya berminat untuk menjadi salah seorang krew dominos pizza…saya harap permohonan saya akan dapat dipertimbangkan….terima kasih….

  121. Doulath Begum Mohd Shariff on April 9th, 2013 at 3:04 pm

    Assalammualaikum,saya ingin memohon menjadi salah seorang krew Dominos Pizza.Saya merupakan surirumah ingin jasa baik pihak tuan/puan untuk mendapat pekerjaan di dominos pizza.Sila hubungi saya di 012-3999629.Sekian terima kasih

  122. salam , nama saya rabiatul 17tahun tidak bersekolah dari umur 15tahun , tiada kelulusan apa2 , layak kah bekerja di domino pizza ?

  123. Saya aina … Sangat berminat untk kerja ni .. Saya boleh berbahasa cina .. Boleh hubungi saya di 012-9265492. Berharap sangat untuk kerja ini. Terima kasih

  124. nor izzatul syafiq on April 10th, 2013 at 7:07 am

    saya syafiq umo19.. saya amat berminat dalam kerja y ditawarkn oleh tuan/puan ini.. harap saya dapat memulakan bidang baru saya jikalau saya dapat pekerjaan ini.. hubungi saya jikalau ad kerja kosong lg..
    0147599015

  125. Saya mohd irwan,umur 25 tahun,duduk d teluk intan,peraksaya ingin menceburi bidang lain
    Saya berminat d atas tawaran yg tuan/puan tujukan,
    Jikalau ada kekosonggan bleh hubungi saya d no 0175170835

  126. bohong nihh .

  127. PUNITHA A/P GURUSAMY on April 22nd, 2013 at 12:53 pm

    HELLO SIR, I M PUNITHA.NOW I M 18 YEARS OLD AND FINISHED MY SPM.I M VERY INTERESTED TO WORK AT DOMINO’S PIZZA.SIR KINDLY ACCEPT MY REQUEST PLEAS…. THANK YOU

  128. MUHAMMAD HAIKAL BIN ASARI on April 24th, 2013 at 4:37 pm

    saya budak lepasan spm dan memiliki lesen motorsikal.. jika ada kekosongan di DOMINO’S PIZZA di sekitar cheras, kajang atau kuala lumpur boleh hubungi saya di no 0104385524.. terima kasih

  129. MIRA BINTI JUSOH on April 28th, 2013 at 12:02 pm

    Saya lepasan spm sedang mencari kerja..jika ada kekosongan boleh hubungi saya di 0179415064 atau amel saya zaleera42@yahoo.com

  130. iwant this jobs okey :)

  131. muhammad haziq on April 29th, 2013 at 1:08 pm

    saya lepasan SPM 2012 dan berminat dengan kerja ni…
    kalau boleh saya ingin tahu dengan lebih mendalam tentang kerja ni…
    ni no saya 0163120482…

  132. MUHAMMAD IZWAN on April 29th, 2013 at 5:25 pm

    saya ada pengalaman kerja selama 3 tahun dan saya berminat dgn jawatan ini..0197990959

  133. NOR HASSILA on May 3rd, 2013 at 3:31 pm

    SAYA ADA PENGALAMAN PEKERJAAN SELAMA 4TAHUN
    DAN SAYA BERMINAT DENGAN JAWATAN INI.
    JIKA SAYA LAYAK DITERIMA SILA HUBUNGI NOMBOR INI
    (0175834726)

  134. zulhairi zulkifli on May 3rd, 2013 at 9:24 pm

    I’v a year experience as a cook crww in swiss hotel and also as a waiter in the hotel, 2 yers working experience as a cook in Radik Fried Chiken in Sg. Petani, Kedah. The ressturant now closed so I’m imemployed now. I really need a job and I’m VERY INTERESTED in any of the post especially cook in your company.If there any vacant in Sg. Petani do employed me.

    Age : 21
    Qualification : SPM
    My contact no: 019 4124345 @ 017 4189067

  135. saya plajar lpasan spm dan berumar 18 tahun . saya memerlukan pkrjaan di kwasan sabah . jika ada kekosongan sila hbungi saya di no 0168196563

  136. saya sedang mencari pekerjaan di sekitar kota tinggi. saya berminat dengan tawaran yang di iklan kan. saya lihat domino’s pizza kini telah dibuka di kota tinggi.

    terima kasih.

  137. saya sedang mencari pekerjaan di sekitar kota tinggi. saya berminat dengan tawaran yang di iklan kan. saya lihat domino’s pizza kini telah dibuka di kota tinggi.

    terima kasih.(0177764331)

  138. dzulkifli bin harun on May 8th, 2013 at 9:58 pm

    ASSALAMUALAIKUM WARAH MATULLAHI WABARAKATUH

    I am a graduate student in applied science diploma. I am very interested to apply for Vacancy Domino’s Pizza

    I hope to fill this vacancy. Your cooperation in advance of my gratitude. (ZUL)
    0178859627

  139. syafika murni on May 12th, 2013 at 10:07 am

    assalamualaikum. saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan. saya bekas pelajar diploma teknologi dan pengurusan pejabat dari UiTM Seri Iskandar, Perak. saya kini tinggal di pelabuhan klang. saya kini mencari perkerjaan.
    syafikasyafikamurni@rocketmail.com
    terima kasih.

  140. noratikah binti hamzah on May 13th, 2013 at 10:48 am

    hai,,saya pelajar lepasan matrikulasi dan tinggal di kluang johor..saya sangat berminat dengan jawatan yg di tawarkan..saya harap,saya akan dipilih..

  141. mohd zulkifli bin mansor on May 13th, 2013 at 11:30 pm

    saya berminat dengan jawatan kosong yang diiklanka.jika ada kekosongan di kawasan seberang prai(seberang jaya bukit mertajam,kepala batas) sila hubungi saya (012-5348136)

  142. Mohammad Nazrie Bin Abd Rahman on May 15th, 2013 at 1:09 pm

    Salam 1 Malaysia & Salam Perpaduan..
    Saya MOhammad Nazrie Bin Abd Rahman, 21 tahun. Berkelulusan Diploma Pengajian Perniagaan.. Saya pernah berkhidmat di Pizza Hut Malaysia sebagai service crew dan juga pernah bekerja di bahagian pemasaran di sebuah syarikat.. Saya sangat berminat untuk mengisi kekosongan jawatan diatas.. Pihak tuan boleh menghubungi saya sekiranya masih mempunyai jawatan kosong.. Jasa baik pihak tuan amat saya hargai.. Sekian..

  143. Mohammad Nazrie Bin Abd Rahman on May 15th, 2013 at 1:11 pm

    Salam 1 Malaysia & Salam Perpaduan..
    Saya MOhammad Nazrie Bin Abd Rahman, 21 tahun. Berkelulusan Diploma Pengajian Perniagaan.. Saya pernah berkhidmat di Pizza Hut Malaysia sebagai service crew dan juga pernah bekerja di bahagian pemasaran di sebuah syarikat.. Saya sangat berminat untuk mengisi kekosongan jawatan diatas.. Pihak tuan boleh menghubungi saya (0175232397) sekiranya masih mempunyai jawatan kosong.. Jasa baik pihak tuan amat saya hargai.. Sekian..

  144. Muhamad Jalil bin Basir Mohd on May 21st, 2013 at 11:45 am

    assalamualaikum. saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan. saya bekas pelajar diploma pengurusan penerbangan dari kolej swasta di Kuala Lumpur.saya kini mencari perkerjaan.

  145. Mohammad Faizal bin Md Sokor on May 31st, 2013 at 4:40 am

    Salam Sejahtera,
    Saya Mohammad Faizal bin Md Sokor,25 tahun, menetap di setapak,kuala lumpur,berkelulusan SPM,saya mempunyai pengalaman bekerja di gerai selama 7 tahun, saya kini sedang mencari pekerjaan tetap
    Faizal(012-3185648)

  146. ZUREDA BT MOHD FOHAD on May 31st, 2013 at 2:45 pm

    assalamualaiku,dan salam 1 malaysia,

    saya zureda bt mohd fohad,18 tahun,menetap di kota tinggi johor,berkelulusan spm,berpengalaman berkerja di hotel. .saya sekarang sedang mencari pekerjaan.
    eyda(0112754711)

  147. ROZANIZAH BT NEN on May 31st, 2013 at 2:53 pm

    ASSALAMUALAIKUM,SALAM SEJAHTERA DAN SALAM 1 Malaysia,

    saya seperti nama di atas berumur 18 tahun,berasal dari kota tinggi,johor,berkelulusan spm,berpengalaman bekerja di kedai makan..sedang mencari pekerjaan.
    niniey(0179946806)

  148. hafizin othman on June 4th, 2013 at 4:52 am

    Salam.. Nama saya Mohd Hafizin bin Othman. Sya fresh graduate
    Ijazah sarjana muda kimia sumber. Saya sekarang sedang mencari
    Kerja dan berminat dengan kerja diatas. Sekiranya masih ada kekosongan saya boleh dihubungi pada no berikut 0135435538 sekian.

  149. muhammad shamil ikmal bin roslan on June 5th, 2013 at 2:30 pm

    salam saya (MUHAMMAD SHAMIL IKMAL BIN ROSLAN)saya berumor 18 duduk di ipoh sedang mencari kerje..

  150. anas bin omar on June 6th, 2013 at 2:54 pm

    SAYA BEMINAT DENGAN PERKERJAAN DALAM BIDANG INI..
    SAYA HANYA BERKELULUSAN SPM DAN ADA PERGALAMAN KERJA..JIKA MASIH ADA
    KEKOSONGAN DALAM BIDANG INI..SILA HUDUNGI SAYA DI TALIAN 0145141749

  151. mohd noramin bin murat ramli on June 7th, 2013 at 2:58 am

    salam saya sekarang meganggur baru behenti kerja atas alasan tempat kerje lama saya tu tak mampu nak teruskan perniagaan lagi, saya amat memerlukan pekerjaan sekarang,sekiranya pihak tuan ingin kan pekerja saya ingin menerima jawatan apa jua jawatan dari pihak tuan,wasalam ,boleh hubungi saya di 0124869872

  152. im ranjene..saya ingin pekerjaan di dominos pizza..i lepasan stpm.boleh hubungi saya di talian ni 0143832908.saya nak kerja di dominos pizza tampin…tq

  153. Hai,saya shahidaty. saya pelajar lepasan spm. Pernah bekerja di kfc sebagai cashier 4 bulan. saya berminat sangat untuk bekerja di dominos pizza. saya stay dekat sungai petani. Harap sangat dapat. Sila hubungi saya di talian 0173304595

  154. sy berminat dlm bidan ini,kalau ada d ipoh perak hubungi sy dgn segera 0139796872

  155. NOR ISMA SURI YANTI BINTI HUSSIN on June 26th, 2013 at 12:26 pm

    i am fresh graduate and i had an experienced regarding to this vacancy..i wolud like to apply this job.

  156. NOR ISMA SURI YANTI BINTI HUSSIN on June 26th, 2013 at 12:28 pm

    no phone number is 016-4721806
    my email= aidil_alisya@yahoo.com
    please contact me if the vacancy still available.tq

  157. mohd farid bin zazali on June 26th, 2013 at 3:09 pm

    saya berminat jika ada kekosongan hubungi saya 0179945500 atau email:farlina@yahoo.com

  158. jika tuan puan muslim.salammualaikum….saya ingin berkerja di domino.s pizza.harap maklum saya tiada apa2 kelulusan.saya tau baca dan menulis.jika hati tuan puan terbuka ingin mengambil saya.sila call saya di no.0123370331.yati umur 31

  159. saya malane rajendran, lepasan spm.Saya berminat untuk bekerja di dominos pizza. saya dari ipoh garden,ipoh. Sila hubungi saya di talian 0143462281

  160. nor safirah binti omar on July 3rd, 2013 at 12:13 am

    assalamualaikum saya seorang suri rumah..saya nak kerja part time…saya sangat berminat bekerja di syarikat tuan/puan (domino)jika diberi peluang bekerja saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini…sekian terima kasih…..tel no(017-5094122)

  161. shazrin ikmal on July 3rd, 2013 at 8:49 pm

    Sy sedang mencari pekerjaan,sy tgk dekat dominos pizza ni ada jawatan kosong sy pelajar lepasan spm hubungi sy 0147120724 sekitar ampang,selangor

  162. Saya baru pelepasan Spm.saya ingin bekerja di domino tak kira berapa masa

  163. My number0166112928

  164. i study at komuniti umur saya 21 i minta kerja parttime num saya 0146176052

  165. saye berminat berkerja di sini

  166. JASNINA JASMINE BINTI JOHAN JOHNSON on July 15th, 2013 at 9:54 pm

    Hai.. saya JASNINA JASMINE BINTI JOHAN JOHNSON lepasan spm.. saya berminat dengan kerja di atas .. boleh ke saya dapat.. lokasi saya wangsa maju .. my phone number 0132055612

  167. Shaiful Badlishah on July 16th, 2013 at 1:02 pm

    Dear Sir / Miss,

    Kindly appreciate if there is an oppurtunity for me to work in your company.I have 5 yrs an half experience work in mcdonalds restaurant.

    2007-2010-Crew
    2010-2011-Floor Manager
    2012-till now-2nd Asst.Manager

    Thanks.
    Contact NO : 017 4863082

  168. MOHAMAD FAIRUS on July 28th, 2013 at 6:46 am

    SAYE MOHAMAD FAIRUS..INGIN BERERJA DOMINOS PIZZA
    (PENGALAMAN BERKERJA WAITER DI HOTEL THISTLE JOHOR BAHRU)
    DAN FROM5 SAYA AMEK BIDANG CATERING…MENCARI PERKERJAAN TETAP
    MENETAP DI JOHOR BAHRU
    SEKIRANYA ADE JAWATAN KOSONG DAIL NO HANDPHONE
    0178407726

  169. assalammualaikum…
    saya berminat dengan jawatan kosong yang ditawarkan oleh pihak encik.
    dan saya berminat untuk mengisi jawatan tersebut, jika pihak encik memberi peluang. saya lepasan diploma dalam pengurusan penyediaan makanan dan seni kulinari. saya juga mempunyai pengalaman bekerja di puteri pasific hotel dan juga berjaya tioman resort…

    contat no : 0174938364

  170. mohamad nizam on July 31st, 2013 at 3:41 am

    assalamualaikum…saye brminat dngn prkerjaan yang tuan tawarkn..sye ingin brkerja dngn tuan..sya buka kdai makn sndiri…sye mnat dngn prkerjaan yg tuan tawarkn…01124113569

  171. SALAM 1 MALAYSIA..
    SAYA MOHD AZWAN B MOHAMAD,BERUMUR 23THN,BERKELULUSAN IJAZAH EKONOMI SUMBER MANUSIA DARI UMS K.KINABALU, SABAH.SEKARANG SAYA MENETAP DI SABAH. SAYA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN JAWATAN INI DI TEMPAT TUAN/PUAN. HARAP PIHAK TUAN/PUAN MENGHUBUNGI SAYA SEKIRANYA TERDAPAT KEKOSONGAN JAWATAN DI SYARIKAT TUAN/PUAN. KERJASAMA PIHAK TUAN AMAT SAYA HARGAI.
    AZWAN : 014-8515170

  172. rohayu binti jamaluddin on August 21st, 2013 at 6:48 pm

    saya staf dominos pizza station 18, saya berminat untuk bekerja sebagai customer service. macam mana saya nak tukar position kerja sy sekarang kpd customer service?
    rohayu:01126396781
    0189550956

  173. ANIS HAZWANI ROSLEE on August 22nd, 2013 at 3:53 pm

    Assalamualaikaum & Salam Sejahtera.

    Dear Sir/Madam,

    I wish to apply for the position above, as advertised above.
    I’m fresh graduated from University Teknologi Mara (UiTM), Pulau Pinang and hold a Degree Culinary Art, in Faculty Hotel & Tourism.
    I wish i could be accept on this job and I will be prepare on job that you offer.

    Contact number: 013-4027889
    Email address: anishazwaniroslee@yahoo.com

  174. siti zubaidah abdul manan on August 25th, 2013 at 10:15 am

    saya berminat dengan kerje ni saya boleh di hubungi no 0145348820

  175. MUHAMAD ZAINUL ARIFFIN BIN MOHD MASLEH on August 25th, 2013 at 10:47 pm

    ASSALAMUALAIKUM…
    SAYA DAH LAMA HENDAK KERJA DI PIZZA.. TEL:0177479208

  176. zulaika binti ramli on September 5th, 2013 at 12:44 pm

    saya zulaika berumur 20 tahun, merupakan student diploma pengurusan pelancongan di melaka…sy berminat untuk bekerja secara part time di domino’s..sy ada pengalaman bekerja di sebagai casher,pelayan dan tukang masak di restoran.. jika diberi peluang bekerja saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya dalam pekerjaan ini…sekian terima kasih…..tel no (012-9185603)..
    kalau boleh sy berminat untuk bekerja di cawangan melaka.

  177. noor nadia binti ahmad on September 6th, 2013 at 10:11 am

    saya noor nadia ahmad berminat dengan jawatan kosong y pihak tuan tawarkan. saya berumur 25 tahun dan sudah berkahwin dan saya pernah bekerja sebagai cashier.
    saya tinggal di johor..dan jika sy di beri peluang sy ingin bekerja di cawangan johor bharu.
    sekian terima kasih.. 0106651027

  178. SHENGKAMALAM D/O DORASAMY on September 11th, 2013 at 5:46 pm

    Selamat sejahtera puan/tuan,

    saya shengkamalam a/p dorasamy berminat dengan jawatan kosong yang pihak tuan tawarkan. saya berumur 17 tahun dan pelajar lepasan spm.

    saya tinggal di Negeri Sembilan dan jika saya diberi peluang saya ingin bekerja di cawangan negeri Sembilan.

  179. KEPADA PIHAK TUAN/PUAN
    Saya jery bungkilau berminat untuk mengisi kekosongan yang ada dengan segera,kerana skarang saya amat memerlukan pekerjaan yang baru,tambahan pula sekarang saya sudah berkahwin dan mempunyai seorang cahaya mata yang berumur 2 bulan. Saya harap pihak tuan/puan dapat memberikan pekerjaan yang ada kekosongan terima kasih. JERY BUNGKILAU-019 423 6504

  180. rosyidah binti yahaya on September 28th, 2013 at 4:15 pm

    KEPADA PIHAK YANG BERKENAAN
    Saya Rosyidah binti yahaya berminat untuk mengisi kekosongan yang telah disediakan.saya pelajar ijazah sarjana muda pengurusan perniagaan yang belajar di kolej di seremban 2, seremban berminat untuk bekerja secara part time.Harapkan dapat dipertimbankan dan boleh menghubungi di talian 013-9426975.

  181. Muhammad jair bin mohd raof on October 4th, 2013 at 3:59 am

    Assalamualaikum saya muhammad jair bin mohd raof , berumur 23 tahun , duduk di ampang , memiliki sijil multimedia pengiklanan , saya pernah bekerja di shushi tei dipavilion dan coffe bean ampang , saya memohon jasa baik tuan / puan untuk memberi peluang pekerjaan jasa baik tuan / puan akan saya hargai , jika berminat boleh hubungi saya di talian 018-355 8956

  182. Muhammad Azlan Bin Haliam on October 19th, 2013 at 8:55 pm

    Salam sejahtera
    Saya Muhammad Azlan sangat berminat untuk memohon jawatan tetap sebagai pengurus restaurant dalam domono’s pizza..saya mempunyai kelayakan diploma dan mempunyai pengalaman sebagai pengurus restaurant makanan segera terkemuka di Malaysia..saya mempunyai pengalaman hampir dua tahun sebagai pengurus restaurant…anda boleh menghubungi saya di no 0132885069. .

  183. saya berumur 22 tahun.saya dulu belajar IT di kolej komuniti pasir gudang.saya dulu bekerja sebagai seorang guru tadika.saya ingin memohon jawatan kosong yang sesuai jika ada hubungi saya 014-3100292..

  184. syarifah el efeira on October 29th, 2013 at 9:59 pm

    Dear Sir / Miss,
    Kindly appreciate if there is an oppurtunity for me to work in your company Domino’s Pizza

    i have experience working in the cake shop for 2 years
    I wish i could be accept on this job

    o124226580

  185. KEPADA PIHAK YANG BERKENAAN
    Saya lia roslie berminat untuk mengisi kekosongan yang telah disediakan.saya mempunyai kelayakan spm.saya pengalaman bekerja di bahagian customer svc di vads selama 2 tahun.Saya harap pihak tuan/puan dapat memberikan pekerjaan yang ada kekosongan terima kasih. 0123393531

  186. Norazlin Binti Umar on November 9th, 2013 at 2:02 pm

    Saya seperti nama diatas berminat untuk join DOmino’s Pizza.Pengalaman pertama saya pernah bekerja di A’FAMOSA THEME PARK sebagai CAPTAIN di sebuah cafe disana selama 5 tahun berhenti sebab pindah mengikut suami yang bekerja di sektor kerajaan.Pengalaman ke-2 saya pernah bekerja di K-FORCE SECURITY sebagai officer controller[cms-controller monitoring system]selama 2 tahun di JOHOR BAHRU.Dan kini saya menetap di Tampin mengikut suami dan telah membeli rumah di sini.Jika saya di terima bekerja boleh hubungi 06-4413148…H/p 017-6376774

  187. saya seperti nama di atas ingin mencuba menceburi jawatan ini,adakah masih terdapat kekosongan dalam pekerjaan ini,saya masih lagi seorang siswa dan ingin mencari duit sampingan untuk membayar yuran saya pada semester depan,kalau boleh saya ingin masuk di cawangan yang terdekat dengan saya iaitu belah tampin,Negeri Sembilan

  188. tharmaseelan a/l chandrasegaran on November 20th, 2013 at 1:10 pm

    hye madam/sir…im tharmaseelan would like to work at domino’s pizza…i have experianced working in econsave kajang as a cashier……0172264560….i hope i will get an opportunity in working with dominos pizzs

  189. berminat part time area alor setar kedah

  190. pelik, kenapa diaorang suma ni apply kat sini. kan terterang kat atas suruh apply kat alamat tu, dan satu lagi nak apply Domino’s senang je. g kat reatoran Domino’s mintak borang la.

  191. sy pelajar lepasan spm yg berminat utk kerja di tawaran pihak tuan

  192. saya pelajar lepasan SPM,sementara saya menantikan keputusan SPM saya hendak bekerja terlebih dahulu untuk mengumpulkan wang menyambung pengajian di peringkat Ijazah. Jika pihak anda berminat mengambil saya,sila hubungi saya di nombor 0142912752.

  193. NOOR DIANA SYAFIQAH BT HAMIDI on December 7th, 2013 at 1:00 pm

    YSalam sejahtera kepada puan/tuan. Saya NOOR DIANA SYAFIQAH BT HAMIDI. Saya baru lepas menduduki peperiksaan spm tahun ini. Saya tinggal di kota bharu kelantan. Saya berminat dengan peluang pekerjaan yang ditawarkan oleh syarikat ini. Saya harap tuan/ puan boleh menghubungi saya jika ada kekosongan di kota bharu. Jasa tuan/puan amat saya hargai. Sila hubungi saya jika ada kekosongan 0139721158.;

  194. HAIRUL AMIN B. OTHMAN on December 7th, 2013 at 9:58 pm

    Assalamualaikaum & Salam Sejahtera.
    Dear Sir/Madam,
    I wish to apply for the position above, as advertised above.
    I wish i could be accept on this job and I will be prepare on job that you offer.
    Contact number: 017-8487653

  195. Assalamualaikum, saya Farah Nabilah bt. Abd. Rashid, baru sahaja tamat menduduki SPMsangat berminat untuk bekerja di Domino’s Pizza bagi mengisi masa kosong sementara menunggu keputusan. Saya masih tidak mempunyai lesen jadi saya berharap dapat bekerja di sekitar Seksyen 24, 17, 18, 23. Saya memang tidak mempunyai pengalaman bekerja di kedai makan sebelum ini tetapi saya pernah bekerja sambilan di kedai pakaian. Saya tidak kisah sama ada full time atau part time. Saya berharap sangat anda dapat pertimbangkan dengan baik. 010-2683291

  196. assalamualaikum, saya pelajar lepasan spm 2013. saye berminat untuk berkhidmat di domino’s pizza. saye tinggal di tasek damai Ipoh perak. jika pihak tuan ingin mengambil saye sbgai pekerja. hubungi saye di talian 0125668783 .

  197. assalamualaikum…saya baru lepasan stpm 2013 dan ingin menjadi cashier. saya sangat berminat dalam pengiraan.kalau boleh saya ingin bekerja pada tahun depan di Johor.saya tidak begitu berharap kerana saya tinggal di terengganu tetapi kalau saya dipilih saya sanggup berkorban berhijrah ke sana. terlebih dahulu saya ingin mengucapkan terima kasih banyak-banyak kerana telah membaca coretan saya ini.

  198. assalamualaikum .saya pelajar lepasan spm 2013 .sementara saya menunggu keputusan keluar ,saya berharap dapat bekerja di Domino’s Pizza terlebih dahulu .saya duduk di negeri sembilan .kalau dapat bekerja di area selangor pun boleh juga .jika ada kekosongan dan berminat untuk mengambil saya boleh hubungi 0147542646 .terima kasih :)

  199. YUSMALIANI MOHAMAD YUSOF on December 24th, 2013 at 1:28 am

    SLM SEJAHTERA KPD PIHAK MANAGEMENT,DOMINOS PIZZA.SAYA SEMESTINYA MENGUCAPKAN TERIMA KASIH JIKALAU SAYA TERPILIH DI AMBIL BEKERJA.SAYA IBU KPD 4 ORG PERLUKAN KERJA INI,MEMERLUKAN PEKERJAAN INI MEMANDANGKAN KOS SARA HIDUP YANG SEMAKIN MENINGKAT,SAYA PULA TIDAK BEKERJA HAMPIR 8 THN LAMANYA.SAYA PERNAH BEKERJA DGN PIHAK PENGURUSAN INI DI CAWANGAN GURNEY PLAZA,PENANG,ITUPUN 8 THN DAHULU.TERIMA KASIH

  200. NURUL HAIQZREEN BTE JURISAN on December 30th, 2013 at 12:27 am

    NURUL HAIQZREEN BTE JURISAN..KEPADA PIHAK YG BERKENAAN,SEPERTI YG SEDIA MKLUM,DOMINOS PIZZA TELAH MNGADAKAN PENGISIAN BORANG JWTN KOSONG KPD SSIAPA YG BERMINAT.OLEH ITU,SYE SPERTI NME DI ATS INGN MNGISI KEKOSONGAN RUANG BORANG TERSEBUT..UNTUK MKLUMAN,SYE SBENARNYE BRU LPASAN SPM 2013 DI MANA SYE MMPUNYAI BNYK PNVISIAN MSE YG TERBUANG,,JIKA PIHAK DOMINOS TDK KBERATAN ,BOLEH MENGHUBUNGI SYE JIKA PERMOHONAN SYE DI TRIMA..SEKIAN TERIMA KASIH HUBUNGI SYE:01127503968

  201. MOHD ISKANDAR BIN CHE HASSAN on January 14th, 2014 at 9:03 pm

    Pernah kije mcdonald 4 tahun
    Dari krew>>crew leader>>floor manager…

  202. Salam sejahtera tuan/ puan

    Saya ingin mengisi kekosongan jawatan tersebut. Untuk pengetahuan saya berumur 18 tahun dan lepasan SPM 2013. Saya mohon jasa baik tuan/puan supaya dapat menerima permohonan saya menimba pengalaman kerja sementara menunggu keputusan diumumkan. Sekian terima kasih. Hubungi saya 03-61877267. Jasa baik tuan/ puan amatlah saya hargai

  203. salam

    saya pelajar lepasan STPM 2013.Memiliki kelulusan spm.berminat bekerja di domino pizza terutama di area kota bharu..jikalau terdapat kekosongan jawatan boleh hubungi saya 01484677391…pertimbangan anda amatlah diharapkan..

    thanks

  204. pembetulan no tel sbnr ialah 0148467391..maaf

  205. Saya berumur 18 tahun dan masih mnunggu keputusan SPM.saya menetap di Port Dickson.Jika ada jawatan kosong,boleh hubungi saya 0173653750.

  206. saya perlukan kerja ini dimelaka.ini disebabkan saya ingin bertukar kerjaya yg mempunyai potensi saya boleh Berjaya…..terima kasih 0182580235

  207. ZULAIKHA BINTI ABDUL JALIL on February 26th, 2014 at 2:14 pm

    SAYA ZULAIKHA BINTI ABDUL JALIL DARI KUDAT SABAH BERUMUR 23TAHUN SAYA PERNAH BERKERJA DI MILIMEWAH KUDAT SABAH SELAMA 8TAHUN DAN SAYA WARGANEGARA.TUAN/PUAN SAYA SANGAT SANGAT BERMINAT DALAM KERJA INI JIKA SAYA DI BERI PELUANG SAYA AKAN BERKEJA DENGAN BERSUNGGU SUNGGU SAYA SERIUS SANGAT SANGAT SAYA AKAN BERKERJA DENGAN BERSUNGGU SUNGGU TIDAK AKAN KECEWAKAN TUAN @PUAN BERIKAN LAH SAYA PELUANG JIKA SAYA LAYAK HUBUNGI SAYA DI NOMBOR PHONE 0105864210

  208. mohamad firdaus bin abdul rahman on March 6th, 2014 at 8:54 pm

    Saye mohamad firdaus bin abdul rahman dri pahang ingin memohon kerja ini …jika ad jawatan kosong di area selangor …boleh hubungi saya 0179509852..

  209. Norrul Asillah Bt Lasim on March 11th, 2014 at 6:02 pm

    Aslamualaikum . saya norrul asillah bt lasim dari Melaka . saya ingin memohon jawatan ini . saya kelulusan spm . saya juga ade pengalaman di PIZZA HUT MAHKOTA PARADE MELAKA . umur saya 20 tahun . Boley hubungi saya di 0129135502 . atau di fb saya asilahlasim.

  210. Assalamualaikum.sy berminat utk memohon jawatan ni.sy dan suami lepasan kolej.suami pernah ambil bidang katering.umur sy 20,suami 18.bleh hubungi sy di no 0174898723 atau emel di miasobri@gmail.com

  211. Saya pelajar lepasan SPM 2014, Saya Beminat dengan kerja yang ditawarkan..
    -Area melaka -nombor telefon -0126804418

  212. mencari pengalaman baru

  213. Mohamad Hairushahli B Md. Yunus on March 24th, 2014 at 5:06 pm

    Saya pelajar lepasan SPM 2013 . SAYA BERMINAT DENGAN KERJA YANG DI TAWARKAN DAN INGIN MENCARI PENGALAMAN BARU . AREA PASIR GUDANG . BOLEH HUBUNGI SAYA DI 0167914641 .

  214. Sy berminat utk bekerja sebagai csc di syarikat tuan..pernah bkerja di fast food..ayamas shoppe sdn.bhd selama 4tahun..boleh hubungi sy 0179230793..terima kasih

  215. mohamad iqbal on April 8th, 2014 at 8:16 pm

    Saya mempunyai kelayakan dalam food service n restaurant management,dan berpengalaman dalam bidang service selama 2 tahun dan bidang kitchen selama 2 tahun,saya berminat untuk sertai bidang ini kerana ianya adalah satu bidang yang saya minati…0189713024 hubungi saya…sekian

  216. tengah nak cari kerja

  217. cari kerja

  218. Hello sy fadhil…sy mncari partime jod…

  219. Ni number 01131550454 klau ada blh call sy…

  220. NORAZILA BINTI ADAM on April 19th, 2014 at 9:41 pm

    Dear Sir/Madam

    I am writing to apply for the above position.

    I recently finished my Diploma in Accountancy at UiTM Melaka.For your information, I have worked as promoter for four month (January-April 2011) at D’island trading, R&R Ayer Keroh before I started my studies in may 2011.

    I am well motivated with good attitude, fast learner, Outgoing and approachable. Able to work either individually and in group well and able to work overtime.

    I hope my application will be considered favorably, and I look forward to an interview. Thanks in advance.

  221. saya pelajar lepasan diploma…saya berminat utk bekerja yg ditawarkan-0132787826

  222. Preman a/l Nagarajan on April 23rd, 2014 at 1:06 am

    Salam Sejahtera.just today i noticed this ebsite.So i liked to apply for the job. For your information I have done Diploma In Culinary Art (chef).If i am affordable for that job,please contact me.TQ

  223. mohd khairol b mohd hashim on April 24th, 2014 at 3:45 am

    saya sangat memerlukan kerja..harap pihak tuan dapat menimbang kan permohonan saya ini

  224. Asdi Farni Bin Syaiful on April 27th, 2014 at 7:50 pm

    lepasan diploma hotel dan katering, berminat dengan peluang pekerjaan yang di domino pizza.

  225. Memerlukan kerja secepat mungkin,, tiada pengalaman,, tetapi saya cuba berikan kotmitmen terbaik.. Harap dapat pertimbangka saya

  226. Ahmad Hazim on May 7th, 2014 at 1:06 pm

    sedang mencari kerja part time. ada pengalaman kerja di Kenny rogers AEON Rawang selama setahun.

  227. mohamad najmi on May 12th, 2014 at 8:37 am

    baru abis diploma business administration

  228. Memerlukan perkerjaan segera !!! Berpengalaman dalam F&B

  229. http://Youthweeklypay.com/?invite=100812

  230. hello…saya berumur 20 tahun…dan ingin menabah pengalaman…kalau boleh nak sekitar telik intan…sila hubungi saya di 0195512379

  231. ahmad amirul asyraf on June 9th, 2014 at 3:11 am

    assalamualaikum…saya merupakan peljar lpasan ikbn…dan ingin menceburi bidang baru…saya berumur 20 thun…saya berminat dngan kerja ini…saya juga ingin meminta pihak tuan pertimbangkan permohonan saya…saya berharap dapat bekerja di sekitar teluk intan…hubungi saya di 0195512379 atau e mail saya alongsmvsi@gmail.com

  232. Muhd. Ruhaizattul Bin Rusli on June 13th, 2014 at 3:43 pm

    Assalamualaikum.. Saya merupakan pelajar lepasan spm.. Saya berminat dengan kerja yang ditawarkan serta saya ingin mencari pengalaman baru.. Saya sebelum ini pernah bekerja sebagai Customer Service di servay serta pernah juga bekerja di kfc.. selain itu saya juga pernah bekerja di agensi Tera Kinabalu sdn.bhd… Saya harap puhak tuan/puan dapat mempertimbangan permohonan saya..
    Hubungi saya di talian 0109412710.. terima kasih.. :)

  233. dh brmnt kerja d syarikat tuan…sila hubungi dh 0138907459

  234. assalamualiakum,saya diploma holder dalam bidang perakaunan dan mempunyai pelbagai pengalaman kerja dengan several company.Saya Sudah berkahwin dengan 2 anak perempuan.Saya cukup tertarik dengan salary yang ditawarkan oleh domino’s pizza.Saya benar -benar berharap dapat mengisi kekosongan kerja sebagai customer service personnal jika masih ada.Diharap pihak tuan dapat mempertimbangkan permohonan saya. (melaka)

    Boleh menghubungi saya di talian 012-3824364… Terima kasih

  235. nurul atikah bt abd hamid on June 26th, 2014 at 3:12 pm

    sya lepasan spm dan brminat utk bkrja di DOMINO’S PIZZA..Jika msih ada kekosongan sila hubungi sy di 0104656551

  236. haifaa zira bini mat ibrahim on June 27th, 2014 at 7:51 am

    Saya baru sahaja mula cuti semester.. Saya perlukan kerja part time sepanjang cuti ini dengan segera.. Cuti semester saya akan berakhir pada 1/9/14. Saya juga berminat untuk berkerja dengan Domino’s piza.. Jika ada kekosongan boleh hubungi saya 01119105704

  237. I would like to apply part time job . i recently finished my spm . so i want to make some money before i furthering my study soon on december . hope getting well 078931109

  238. assalamualaikum n selamat sejahtera… saya lepasan diploma perniagaan.. saya banyak pengalaman… pernah menjadi manager di pizza hut dan menjadi fulltime staff di oldtown white coffe… i think i’m the choice…. i will email my resume soon… tq

  239. my fon no. 0175617244

  240. Hello
    Saya Encik Muhammad pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman pada kadar faedah sebanyak 2
    %, Saya menawarkan pinjaman kepada individu dan syarikat atau kumpulan orang yang
    adalah dari segi kewangan ke bawah. Ia merupakan peluang kewangan pada langkah pintu anda
    hari ini dan mendapatkan gambaran yang cepat kredit di sana.
    Terdapat banyak peluang pembiayaan dan membantu dalam semua aspek dan
    masih ada lagi. Tetapi ia adalah satu peluang kewangan yang di depan pintu itu,
    dan musim kemarau akan berakhir, dan tidak boleh ketinggalan ini unik
    peluang. Adakah anda memerlukan bantuan kewangan? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk
    mengembangkan perniagaan anda? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk memulakan perniagaan di besar
    skala? Anda memerlukan pinjaman yang boleh mengubah hidup anda dan sekarang
    status kewangan? Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk meletakkan perkara-perkara
    di tempat yang tepat? Kemudian cuma perlu, kerana pinjaman anda adalah impian anda
    perkhidmatan pintu langkah today.The disediakan untuk individu, perniagaan
    dan orang-orang perniagaan. Jumlah kredit dalam lingkungan $
    1,000.00 hingga AS $ 500,000,000.00 atau pilihan anda saya memberi pinjaman untuk
    projek, perniagaan, cukai, bil, dan banyak sebab-sebab lain, pinjaman kami
    mudah dan * ditapis * untuk maklumat lanjut hubungi kami melalui e-mel
    : ahmadcare11@gmail.com
    PERMINTAAN UNTUK PINJAMAN
    ================================
    Nama: ……………….
    Nama Kedua: ………………
    Hubungi Alamat: ……………..
    Negara: ……………….
    Umur: ……………………..
    Seks: ………………..
    Nombor Telefon: …………..
    Status: ……………..
    Pendudukan: ……………
    kedudukan: ……………..
    Pendapatan bulanan: …………..
    Jumlah Pinjaman: ……………..
    Tujuan pinjaman: ……………
    jangka masa: ………………..
    Ada anda memohon pinjaman sebelum: …………
    anda memahami Bahasa Inggeris: ……………..
    BEBERAPA SOALAN SOALAN (Soalan Lazim) Kami mempunyai mudah
    membentuk bagi anda untuk memohon pinjaman. mengisi ia keluar dan hantar
    kepada saya. Permohonan ini merangkumi topik-topik berikut. * Kebenaran *
    Peminjam kredit information1.
    Apakah kadar faedah? Kadar faedah bergantung kepada projek.
    Kadar adalah 2% faedah bulanan hanya kadar faedah tahunan yang kena dibayar.
    2. Adakah perkara kredit saya? tidak
    3. Di manakah anda pinjaman? Kami pinjaman Dunia
    4. Berapa lama masa yang diambil untuk membiayai? Selepas mengemukakan pinjaman
    permohonan, anda boleh mengharapkan jawapan yang awal kurang daripada 24 jam
    dan pembiayaan dalam tempoh 72-96 jam selepas menerima maklumat yang kita perlukan
    daripada anda.
    5. Apa yang akan menjadi bayaran saya? Yang akan dikira untuk anda dan
    dihantar kepada anda pada jadual pembayaran balik bersama-sama dengan syarat-syarat pinjaman.
    Kami berharap untuk hubungan perniagaan yang kuat dengan anda.
    Yang ikhlas,
    firma tunai

  241. Hello
    I am Mr. Muhammad a private loan lender that gives loan at the interest rate of 2
    % , I offer loans to individuals and companies or groups of people who
    are financially down . It is a financial opportunity at your door step
    today and get a quick view of credit there.
    There are many funding opportunities and assist in all aspects and
    still counting . But it’s a financial opportunity on the doorstep ,
    and the dry season is coming to an end, and can not miss this unique
    opportunity . Do you need financial assistance ? Do you need a loan to
    expand your business? Do you need a loan to start a business on a large
    scale? You need a loan that can change your life and your current
    financial status ? Do You need a loan urgently to put things
    in right place ? Then look no further , because your loan is your dream
    door step today.The service is provided to individuals , businesses
    and business men . The amount of credit available in the range of $
    1,000.00 to U.S. $ 500,000,000.00 or your choice I give out loans for
    project , business , taxes , bills, and many other reasons , our loan
    are easy and * censored * for more information contact us by email
    :ahmadcare11@gmail.com
    REQUEST FOR LOAN
    ================================
    Name : ……………….
    Second name : ………………
    Contact Address : ……………..
    Country : ……………….
    Age : ……………………..
    Sex : ………………..
    Phone Number : …………..
    Status: ……………..
    Occupation : ……………
    position : ……………..
    monthly income : …………..
    Loan Amount : ……………..
    Purpose for Loan: ……………
    duration : ………………..
    Have you applied for loan before : …………
    you understand English : ……………..
    SOME QUESTIONS ANSWERED (Frequently Asked Questions) We have a simple
    form for you to fill to apply for a loan . fill it out and send it
    to me. The application covers the following topics . * Authorization *
    Credit Borrower information1 .
    What is the interest rate ? The interest rate depends on the project .
    The rate is 2 % monthly interest only annual interest rate payable.
    2 . Will my credit matter ? not
    3 . Where do you loan? We loan World
    4 . How long does it take to fund ? After submitting the loan
    application , you can expect a preliminary answer less than 24 hours
    and funding within 72-96 hours after receiving the information we need
    from you .
    5 . What will my payments be ? Which will be calculated for you and
    sent to you on a repayment schedule alongwith the loan terms .
    We are looking forward to a strong business relationship with you.
    Sincerely ,
    cash firm

  242. saya berminat untuk bekerja secara parttime di ipoh . 0103725110.

  243. Intan syafiqah on August 11th, 2014 at 6:24 pm

    I would like to apply part time job after finished the classes. Because now, i still student at kptm alor setar and want to get extra money for study. But i just want job in area alor star. 0172908130

  244. Mohd haironizam on August 13th, 2014 at 4:53 pm

    Assalammualaikum dan salam sejahtera sir. Saya berminat dengan tawaran serta kerja yang sir tawarkan. Selain itu saya juga pernah bekerja fastfood seperti Marrybrown selama 9 bulan menjadi Cashier dan Kitchen. Saya sangat berminat bekerja dengan sir.

  245. Mohd Alif Haikal B. Che Yusoff on August 15th, 2014 at 3:22 pm

    Assalamuallaikum & Salam Sejahtera

    Saya, Mohd Alif Haikal B. Che Yusoff ingin memohon jawatan yang deiklan kan seperti diatas, saya ingin memohon jawatan ini bagi menambah pengalaman ditempat kerja Tuan/Puan. Jika Tuan/Puan berminat untuk mencuba nasib dengan menerima pemohonan saya ini, boleh membuat pangilan di 017-639 0226. Terima Kasih.

  246. I need job

  247. 0178973368 i need job, for my carrier,

  248. raj kamal bin kesoraj on August 18th, 2014 at 11:54 am

    Please call my hp no 0163647743. Im ready to work for your company anytime.I got cert in retail mgmt and been working for tesco hypermarket as acting section manager for backroom,claims,inventory and purchasing. Please dont hesitate to call me,…tq. im waiting…

  249. siti zaharah bt muhammad on August 19th, 2014 at 10:59 am

    Saya siti zaharah 20 lulusan STPM ingin memohon pekerjaan ini bagi membantu keluarga..jika masih ad kekosongan tuan/puan boleh menghubungi saya di 0148148051 atau email areramuhd@gmail.com..terima kasih

  250. mohd zukhairan bin md salleh on August 21st, 2014 at 11:30 pm

    saya mohd zukhairan @ jue, saya dapati 1 lagi cawangan di Kelantan. saya ingin memohon kekosongan ini memandangkan saya tinggal di pasir mas Kelantan.
    no.telefon saya 01111015494

  251. siti aidah masitah binti mohd nor on August 26th, 2014 at 10:33 pm

    Pernah bekerja di restoran..berumar 24thun ingin mencari lebih lagi pengalaman bole kol0146221090 area melaka

  252. saya henry jamal tinggal di taman langkah rumah no 21 jalan kionsom inanam kota kinabalu sabah..saya mempunyai keputusan spm semua kredit spm 2013..saya sangat berminat dan ingin mengisi jawatan kosong yang diiklankan..saya berumur 18 tahun..saya boleh dihubungi di no 0168317658..sekian terima kasih..

  253. Mrs Barbara Teel on September 1st, 2014 at 10:02 pm

    Pelanggan yang dihargai,

    Adakah anda memerlukan pinjaman atau pembiayaan bagi mana-mana sebab-sebab berikut? Pinjaman Peribadi, Perniagaan Permulaan atau Pengembangan, Pendidikan, Penyatuan Hutang, Pinjaman Wang Hard, dll Kami menawarkan pinjaman pada kadar faedah yang rendah sebanyak 3%.
    Walau bagaimanapun, kaedah kami, menawarkan peluang untuk menyatakan jumlah pinjaman yang diperlukan dan juga tempoh yang anda mampu anda. Ini memberikan peluang sebenar untuk mendapatkan wang yang anda perlukan anda !. Sila hubungi kami hari ini melalui rasmi kami
    Email: info.raydonald1@googlemail.com memberi kami maklumat berikut;

  254. MUHAMAD AZWAR BIN HARUN on September 9th, 2014 at 6:24 pm

    ASSALAMUALAIKUM. SAYA MUHAMAD AZWAR BIN HARUN, BERMINAT DENGAN TAWARAN KERJA YANG DIIKLANKAN.
    MAKLUMAT SAYA ADALAH SEPERTI DIBAWAH

    NAMA : MUHAMAD AZWAR BIN HARUN

    UMUR : 26TAHUN

    ALAMAT : NO 1, LOT 1678, LORONG SUNGAI MULIA 5A, KG SUNGAI MULIA, JALAN GOMBAK, 53100 KUALA LUMPUR.

    FON : 013-9143969

    E-MAIL : zua_9w2ezk@yahoo.com

    JANTINA : LELAKI

    KETURUNAN : ISLAM/MELAYU

    KERAKYATAN : WARGANEGARA MALAYSIA

    STATUS : BUJANG

    KELULUSAN : DIPLOMA UKUR TANAH

    PENGALAMAN KERJA : 2 TAHUN DALAM BIDANG SALES.

    SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN KEKOSONGAN JAWATAN YANG DIIKLANKAN PIHAK TUAN/PUAN. JUSTERU SAYA MEMOHON JASA BAIK TUAN/PUAN UNTUK MENILAI KELAYAKAN YANG ADA PADA SAYA BAGI KEKOSONGAN JAWATAN TERSEBUT.

    TERIMA KASIH

    FON : 013-9143969
    E-MAIL : zua_9w2ezk@yahoo.com

  255. Richards Cutfish Loan Firm on September 11th, 2014 at 9:40 am

    Apakah anda memerlukan pinjaman mendesak untuk membayar bil anda dan membeli kereta? dengan kadar faedah 3%, kami menawarkan berikut seperti: peribadi pinjaman, pinjaman perniagaan, segala jenis pinjaman dan hal mendapatkan pinjaman anda dari kami adalah 100% dijamin. Jika jadi sila hubungi kami via: CUTFISHLOANFIRM@HOTMAIL.COM

  256. nama panggilan saya am, harap hubungi saya di talian 0192746427, saya berminat untuk mengisi jawatan kosong sebagai rider secara part time

  257. ahmad suriyan bin zainuddin on September 16th, 2014 at 1:46 am

    Saya berminat dgn iklan jawatan kosong dominos sy berpengalaman berkerja di KFC sebagai supervisor selama 4 tahun sekiranya sy diterima boleh hubungi saya ditalian 0197134691

  258. Saya tertarik dgn twran jwtn di atas.. Saya berkelulusan diploma seni kuinari,saya bkerja d sebuah resort d pulau perhentian dan ingin mncari pglman baru..jika tuan/puan blh mnerima Saya,blh hbungi no Saya..0148251793

  259. Selamat pagi. Saya seperti nama di atas berminat untuk mengisi jawatan kosong di syarikat
    Anda sebagai penolong pengurus. Saya mempunyai pengalaman bekerja selama 10 tahun di kfc sebagai pengurus restaurant. Saya berharap pihak tuan akan menghubungi.saya di talian.012 5766064.

    Sekian.terima kasih

  260. Hello, saya Mrs.Morris, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Memerlukan pinjaman untuk membayar hutang dengan segera, atau jika anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda? Ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? Mencari lebih banyak, kerana kita semua masalah kewangan pada masa lalu di sini. Kami membayar wang orang, bantuan kewangan, kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil-bil anda perlu melabur dalam syarikat sebanyak 2%. Saya ingin menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami adalah rakan kongsi yang boleh dipercayai dan penerima, dan kami bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel: chloemorrisloan@gmail.com

  261. ini baru manta,, ijin copas dishare

  262. Halo, saya Mr Harvard Smith, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang.
    memberikan pinjaman kesempatan waktu hidup.
    Apakah Anda membutuhkan pinjaman mendesak untuk melunasi hutang-hutang Anda atau Anda membutuhkan pinjaman modal.
    untuk meningkatkan bisnis Anda?
    Anda telah ditolak oleh
    bank dan lembaga keuangan lainnya?
    Apakah Anda memerlukan pinjaman konsolidasi atau hipotek?
    mencari lagi karena kami berada di sini untuk membuat semua masalah keuangan Anda sesuatu.
    masa lalu. Kami meminjamkan dana kepada individu
    membutuhkan bantuan keuangan, yang memiliki kredit buruk atau membutuhkan uang.
    untuk membayar tagihan, berinvestasi pada bisnis pada tingkat 2%. Saya ingin menggunakan ini.
    media untuk memberitahu Anda bahwa kami memberikan bantuan handal dan penerima dan.
    akan bersedia untuk menawarkan loan.So hubungi kami hari ini melalui email :.
    harvardsmithloans@gmail.com

    Data-data PEMINJAM’S

      1) Nama Lengkap: ………………………… …………… ……….
      2) Negara: ………………………… ……………. ………….
      3) Alamat: ………………………… ……………. …………
      4) Negara: ………………………… ……………. ………….. ..
      5) Jenis Kelamin: ………………………… ……………. ………….. ….
      6) Status Pernikahan: ………………………… …………… ….
      7) Pekerjaan: ………………………… ……………. …….
      8) Nomor Telepon: ………………………… …………… …
      9) Posisi Saat ini di tempat kerja: …………………
      10) Pendapatan Bulanan: ………………………… ……………
      11) Jumlah Pinjaman Dibutuhkan: ………………………… …….
      12) Pinjaman Jangka waktu: ………………………… …………… …
      13) Tujuan Pinjaman: ………………………… …………..
      14) Agama: ………………………… ……………. ……….
      15) Apakah Anda Terapan sebelum ……………………….. ….

      Terima kasih,
    Mr Smith Harvard

  263. I am a spm student 2014 . I am very interested to apply for vacancy Domino’s Pizza.I hope to fill this vacancy. Please pm me very2x shortly I have high hope gor this you may pm me with my num 0145537701 thank you~

  264. muhammad redduan bin pauzi on October 8th, 2014 at 11:47 am

    Nama saya Muhammad redduan bin pauzi..saya lepasan diploma dalam bidang akauntan..saya amat berminat dalam bidang tersebut.jika diberi peluang saya akan memberikan komitmen yang sepenuhnya..boleh hubungi saya di 0132755638..

  265. My name Mohd Zamni Abd Wahab.im interested to joint in Domino Pizza in delivery position.i live at kulim,kedah.i hope can get this job at nearest Domino Pizza at my placed.please call or pm me at 01124130396/0125769093.thank you

  266. My name Mohd Zamni Abd Wahab.im interested to joint in Domino Pizza in delivery position.i have licened class B2 and D .i live at kulim,kedah.i hope can get this job at nearest Domino Pizza at my placed.please call or pm me at 01124130396/0125769093.thank you

  267. im nur najwa , im interested to joint in dominos pizza in full time or else. . im fresh graduate diploma hotel and catering . im from kl . if i get the job . plz call 0147375032 or email wawa_ali11@yahoo.com.my

  268. Christewert Ting on October 28th, 2014 at 7:54 pm

    untuk mencari rezeki sendiri….

  269. Christewert Ting on October 28th, 2014 at 7:59 pm

    untuk mencari rezeki sendiri…jika ada peluang kerja untuk saya..sila hubungi 0135685448…terima kasih….

  270. Saya nurul najwa lepasan diploma art & design,sedang mencari kerja sementara untuk melanjutkan pelajaran ker peringkat degree.sila hubungi sy melalui email..wawa.aris@yahoo.com

  271. assalam,,saya Mohammad Roziful B.Abd Rahman. bersiap sedia menerima tawaran pekerjaan dari syarikat saya..saya graduan UiTM Shah Alam,dalam bidang art & design ( graphic design). pengalaman kerja,asist.cook di sebuah syarikat catering (Ari Catering) ,pelayan restoran, hubungi saya 0145230242 / Rozifulrahman@yahoo.com / alamat tetap : lot 18 Kampung Padang Selising 18500 Machang Kelantan.

Leave a Reply

6,222 views