Kerja Kosong di 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd (Pengaturcara dan Kerani)

Jobs Vacancy at 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd (Programmer and Account Cleark)

7-Eleven Malaysia Sdn Bhd memerlukan perkerja untuk mengisi jawatan kosong berikut:

1) Programmer / System Analyst / Application Support (Pengaturcara)

Job Description :
He/She will participate in the complete software development life cycle, including supporting current integrated system, and involve in development of system interfaces with other business components.

Job Requirements :
-Degree in Computer Science or equivalent.
-Minimum 1 year related experience.
-Assist in planning, software design & Development and project implementation.
-Knowledge of RDBMS such as Oracle 9i or MSSQL is a must.
-Working experince in Java, JSP, Servlets, SQL, VB.Net or Crystal Reports.
-Applicants should be Malaysian citizens or hold relevant residence status.

Contact Information :
Interested candidates please apply online. Alternatively, you may email your detailed resume to: azhar[at]7eleven.com.my

2) Accounts Clerk (Kerani Akaun)
Job Description:
-Verification of bills/invoices/petty cash claims, processing of payments, updating of accounting records, bank reconciliation, non-trade vendors reconciliation as well as month-end accounts closings.

Job Requirements :
-Minimum SPM/STPM with good credits in Mathematics and Accounting Subjects.
-Fresh school leavers currently pursuing ACCA course/LCCI Diploma/Certificate in accountancy are encouraged to apply.
-Computer literacy an added advantage and on-job training and guidance will be provided.
-Applicants should be Malaysian citizens or hold relevant residence status.

Contact Information :
Interested candidates please apply online. Alternatively, you may email your detailed resume to: mslee[at]7eleven.com.my

NOTE: APPLICANTS WILL BE ALSO EVALUATED PRACTICALLY ON THEIR KNOWLEDGE (ON INTERVIEW DAY)

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

50 Responses to “Kerja Kosong di 7-Eleven Malaysia Sdn Bhd (Pengaturcara dan Kerani)”

  1. Haffiz Mohamed on April 26th, 2011 at 7:22 pm

    Mencari kerja di 7-11 Pasir Puteh, cuti semester sehingga bulan September. Hubungi 0179677433.

  2. Rasyidah Binti Khalid on May 2nd, 2011 at 8:05 pm

    I would like to apply for the Accounts Clerk position in your company. I find myself interested in the job and suitable with my educational background. This job is an opportunity for me to gain experience as well as seeking challenges in expanding my potentiality. I can be reached via e-mail, or via my hand phone 013-3582641.

  3. sy ingin buat kerja sambilan di area shah alam.. section 15. boleh hubungi sy di talian 013 – 6732146

  4. Memohon keja di 7 Eleven area kota bharu,kelantan dengan kadar yang segera.Jika organisasi tuan mempunyai kekosongan jawatan bolehlah menghubungi saya..0135815493….

  5. nor badrulsyam on May 18th, 2011 at 12:11 am

    saya ingin memohon pekerjaan di 7-eleven dengan segera di negeri johor,daerah kluang.kalau ada jawatan kosang boleh emailkan kepada saya atau telefon saya.017-3020449..terima kasih.

  6. Amirhamzah bin Mohamed Tajudin on May 24th, 2011 at 12:44 am

    Saya ingin memohon part time sehingga bulan september sebelum semester baru dibuka. saya menetap di cheras KL..mempunyai pengangkutan sendiri. jika ada kekosongan jawatan kerani atau apa sahaja, sila hubungi saya (017-2347954). Terima Kasih.

  7. saya selaku pemohon di atas ingin memohon pekerjaan di 7 Eleven area wakaf bharu, kota bharu ataupun kota bharu, Kelantan dengan kadar yang segera. Jika pihak tuan mempunyai kekosongan bolehlah menghubungi saya..013-4480525

  8. Saya ingin memohon kerja sebagai kerani akaun di 7e area Johor Bahru. Saya lepasan Diploma Akauntasi dan menetap di Kluang,Johor. Sekiranya pihak organisasi tuan mempunyai kekosongan jawatan kerani akuan bolehlah menghubungi saya, 0127585731

  9. adipati bin amirans on August 8th, 2011 at 10:25 am

    ass storedi kota damansara s/4 10pm 4am

  10. adipati bin amirans on August 8th, 2011 at 10:30 am

    sy igin memohon jawatan 10pm 4am di kota damansara sila hubungi sy di talian 0129727952

  11. nur hamimi muhammad on August 8th, 2011 at 2:32 pm

    saya ingin memohon kerja sebagai menagement trainee kat 7-eleven.boleh hubungi saya jika terdapat kekosongan (012-9743571)

  12. noor azlina bte ahmad sobri on September 7th, 2011 at 9:38 am

    saya merupakan bekas pekerja kilang di Sarawak & telahpun bertugas selama 11 tahun.sekarang saya berada di Cheras Kuala Lumpur & ingin mencari pekerjaan di sini.saya memohon supaya saya di beri peluang bekhidmat di tempat tuan bagi menampung kehidupan saya.apa2 jawatanpun saya tak kisah asalkan saya mempunyai pekerjaan.di harap agar pihak tuan dpt memberi peluang pekerjaan dgn saya.andai permohonan saya di pertimbangkan hubungilah saya di talian 0194687501.sekian terima kasih.

  13. rahimah salehudin on September 26th, 2011 at 8:46 am

    sy dh isi borang di 7e wangsa maju,dh 3 ari sy tgu pgilan,tiada pgilan pun tuk interview…sy mtk tlg sgt2 krn sy betul2 nk bekerja….tlg krn sy perlukan pekerjaan utk tgung keluarga

  14. norazidah binti nordin on October 19th, 2011 at 11:46 am

    nama:norazidah binti nordin
    i/c:920318-01-6486
    no telefon:017-7818246
    saya ingin memohon kerja di 7-eleven di TAMAN SRI IMPIAN,KLUANG..
    jika ada kekosongan jawatan mohon saya di hubungi..
    sekian terima kasih..

  15. juniza b abdul jalil on October 24th, 2011 at 7:31 pm

    saya ingin memohon kerja di 7-eleven di sentul gombak k.lumpur jika ada kekosongan sila hubungi sy di 012 9304544

  16. Siti Ruhana Sabli on November 8th, 2011 at 4:51 pm

    Sy berminat untuk bekerja sambilan di 7-eleven di kawasan sungai buluh, paya jaras dan kuang. Sila hubungi saya jika ada kekosongan 010-5299382

  17. Saya berminat untuk bekerja sambilan di area Putrajaya, Kajang dan Bangi. Sila hubungi saya di alamat email ini. donat_00@yahoo.com.my

    TQ. :)

  18. Aznaema Binti Abdullah on November 22nd, 2011 at 1:28 pm

    Saya berminat untuk bekerja sebagai kerani di 7 eleven.Saya mempunyai pengalaman sebagai kerani sebelum ini.Jika mempunyai kekosongan di kawasan shah alam,saya berharap pihak tuan /puan dapat menghubungi saya di talian 017-3854070.

  19. saya ingin memohon kerja sambilan ( malam )di 7 eleven,di shah alam.kawasan sek15,16 @ 24…jika ada kekosongan boleh menghubungi saya,012-6881550.tq

  20. saya perlu kan kerja sambilan pada bila-bila masa , jika terdapat kekosongan boleh hantar email kepada saya . terima kasih

  21. Mohd Khairudin Bin Husain on February 7th, 2012 at 7:58 pm

    saya ingin memohon pekerjaan di 7 eleven area Bachok,Kubang Kerian,Pasir Tumbuh atau ketereh di Kelantan.Saya telah mempunyai pengalaman dalam bidang retail dr tahun 2004-sekarang.Sekarang saya bekerja sebagai Assistant Operation Executive.Jika terdapat kekosongan di kawasan tersebut,boleh hubungi saya dengan kadar segera.
    terima kasih.

  22. NURULAIN NAZURAH on February 9th, 2012 at 11:42 am

    saya ingin memohon pekerjaan di 7 eleven tidak kira di mana sahaja sebagai kerani akaun..sekiranya ada kekosongan,boleh hubungi saya..

  23. Saya ingin memohon kerja di 7 eleven,jika terdapat kekosongan boleh hubungi saya.013-5899801

  24. Scya binti shariff on March 8th, 2012 at 2:16 am

    Sya ingin berkerja d 7e ssyn 18 atau 24..sy nk amk malam sahaja dry kol 11 hingga kol 7 pg..law ad tlg g taw sy k..chubby_asya@yahoo.com..tq

  25. i would like to apply job in Kluang’s 7-eleven. i’am graduated from STPM and a hard working person. if there have any job vacancies for me,hope that you can inform me as soon as possible by email : suzuran_8991@yahoo.com or cntact me : 0177837085. i sincerely look forward for your cooperation.

  26. Saya ingin memohon untuk jawatan sambilan (part time) di lokasi Kulim, Kedah, Bukit Mertajam, Penang dan bandar sunway. sekiranya ada bole hubungi saya 0134876624

  27. Sy nak cari kerja 7-E dekat area kota bharu . Kalau ada boleh contact email sy lylieatiqah@yahoo.com or sms no. sy 0129082823 . TQ

  28. muhamaad hafizi b. abdul shukor on January 31st, 2013 at 3:28 pm

    hai saya mencari keje part time di seven-E area dekat jalan ipoh kalau ada kekosongan di seven-E pleazzzss coll me back ok… ini no; 01940344543 nyer bye… (komengmaybank)

  29. Md Azwan Md Yusoff on February 6th, 2013 at 10:29 pm

    dear,
    i need to job as a Part time at 7eleven and i m a deaf but i can hear or speak a little. i need to learning about worker.. please sent my mail, thanks..

  30. Saya sgt2 memerlukan kerja kosong(partime) di area kota bharu@bachok.. Jika pihak tuan mmpunyai kekosongan,tolong lah hubungi saya.. 0199880593.. Terima kasih

  31. saya ingin mencari kerja 7 eleven sebagai SA saya memerlu kerja sangat -2 .saye ada pengalaman kerja 7 eleven.

  32. Saya sgt2 memerlukan kerja kosong(partime) di area kluang atau johor jika ada boleh call saya 0178265719 lelaki umur 18 pernah kerja selama 1 tahun.. jika ada leh la call kerja apa2 je asalkan ada gaji…pls.

  33. noor munierah bt mohd hassan on April 4th, 2013 at 5:51 pm

    saya sangat2 memerlukan kerja kosong tetap di area gua musang..jika ada kekosongan blh la call sy 0148282036..memerlukan kerja dengan segera…

  34. muhamad anwar bin mohd nawi on June 21st, 2013 at 9:40 pm

    saya bekerja di kedai mkn…..saya memerlukan kerja tetap……kdai mkn xda kwsp…..rgilh sya krja xda yg 2….kalu sya terpilih sya akn berkerja sggh…my phone 0193702579….tq……..

  35. i want part time job at 7 eleven following my shift at my job right now… i’m work at riverside majestic hotel.. call me back if any information. 0145921809 or 0146940021.

  36. Azlina Abu Aris on August 5th, 2013 at 2:57 pm

    Sy nak cari kerja kosong sebagai kerani akaun di7-E dekat area kuang, selangor . Kalau ada boleh contact email shalina0912@gmail.com or di talian no. sy 0162587428 . TQ

  37. i want part time job at 7 eleven di area satok, kuching..Kalau ada boleh contact email rld_0093@yahoo.com or di talian no. sy 0138144893. TQ

  38. Apply for accounts clerk. area around KOta Bharu, Kelantan.
    Please call me at 011-29297845 or email me.
    Really appreciate this.

  39. saya ingin mencari part time area taiping..until julai..tq

  40. Nur Farhah Ismail on January 4th, 2014 at 12:43 am

    Hello sir i’m very interested in applying for the Accounts Clerk at 7Eleven around Kota Bharu Kelantan (prefer Pasir Tumboh). I’m capable of doing job as i ever worked as waitress at uncle’s restaurant during shcool break. Pls reach me at my email. Thank you :)

  41. nor asikin binti azmi on February 19th, 2014 at 10:44 am

    ingin mencri kerja di 7eleven part time di area besut

  42. sy ingin mencari kerja di seven eleven sungai petani kdah 0134871632

  43. Salam.. saya mencari kerja kosong full time/part time di sekitar Selayang Baru/Bandar Baru Selayang..
    ada pengalaman bekerja sebagai store associate di 7-eleven..pengalaman dalam urusan jual beli online..

    ninadelaila hp: 0124882906

  44. nabilah shahri on March 23rd, 2014 at 1:22 pm

    Saya berminat untuk bekerja sebagai kerani di 7 eleven.Saya mempunyai pengalaman sebagai kerani sebelum ini.Jika mempunyai kekosongan di kawasan bandar tenggara,saya berharap pihak tuan /puan dapat menghubungi saya di talian 014-9872596.

  45. saya ade pngalaman sebagai asstnt manager ayamas , , saya berminat ingin berkerja di 7 eleven di johor bahru . . kalau pihak tuan puan ingin mencari mnager,hubungi saya di no 0102356831

  46. salam. saya berminat keja 7 Eleven pengalaman saya berkeja selama 1tahun saya berminat berkeja di kawasan sungai petani .hubunggi saya di talian 0124160604

  47. Umar Sharipudin on April 12th, 2014 at 8:44 pm

    Assalamualaikum..
    saya graduan lepasan diploma under JAKIM dan dalam masa sama tgh buat persediaan utk sambungan pengajian pada bulan September nanti, saya ingin memohon bekerja sambilan di 7 eleven Pasir Puteh Kelantan, jika ada kekosongan dan atas jasa baik pihak tuan utk menghubungi saya dalam kadar segera 0145284617.. terima kasih, jazakallahu khairan jaza’.. wassalam w.b.t.

  48. Umar Sharipudin on April 12th, 2014 at 8:45 pm

    kalau boleh kawasan pasir puteh kelantan sahaja, mohon jasa baik dari pihak tuan dan jika ada kekosongan.. jazakallah, wassalam w.b.t

  49. salam..saya ingin mncari kerja di sekitar area kota bharu..hubungi saya di 0135283886…

  50. Salam ..saya tinggal di kawasan rawang ,selangor..ingin memohon kerja
    sambilan kawasan rawang .. bole bekerja shift malam ..sila hubungi saye di contact email .fatimahadnan54@gmail.com

Leave a Reply

30,199 views