Jawatan Kosong Terkini Di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Latest Jobs Vacancy at Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)

Pelbagai Jawatan Kosong terkini di ANGKASA seperti Ketua Unit Komputer, Pegawai Perhubungan Perusahaan Dan Latihan, Pegawai Perancangan,Perjawatan Dan Penggajian, Penolong Pegawai Projek Khas, Penolong Pegawai Kerja, Penolong Pegawai Pengurusan Acara, Kerani dan Pembantu Am. Sila baca keterangan lanjut di keratan iklan di bawah.

Jawatan Kosong ANGKASA

 
Sekiranya iklan di atas kurang jelas, sila download iklan jawatan kosong lengkap di sini

Tarikh tutup pada: 5 Mei 2009

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

5 Responses to “Jawatan Kosong Terkini Di Angkatan Koperasi Kebangsaan Malaysia Berhad (ANGKASA)”

 1. sir nilawati ramlan on February 22nd, 2011 at 8:37 am

  saya penama di atas ingin memohon kerani,saya pernah bekerja syarikat Felda FPSB sdn.bhd di sabah selama 7 tahun berkhidmat sebagai pembantu kerani.saya berharap sekiranya ada kekosongan di tempat tersebut dapatlah saya diberi peluang kekosongan jawatan tersebut.dan bolehlah menghubungi saya no.tel :0195301769 atau beralamat d/a no. rh 71 blok 05,felda umas-umas 04,beg berkunci 43,91009 tawau-sabah.

 2. AZNAEMA BINTI ABDULLAH on November 21st, 2011 at 6:52 pm

  Saya seperti nama di atas, ingin memohon jawatan kosong sebagai kerani atau jawatan berkaitan,di sekitar shah alam .Saya memiliki sijil STPM .Saya berumur 25 tahun dan mempunyai pengalaman kerja sebagai kerani sebelum ini.Di sini,saya sertakan no telefon saya 017 3854070.Saya berharap pihak tuan/puan dapat mempertimbangkannya dan dapat menghubungi saya.

  Sekian,terima kasih.

 3. NURFARAH AINE BTE MUSTPHA on February 28th, 2012 at 11:43 am

  Saya seperti penama di atas ingin memohon jawatan sebagai kerani atau jawatan yang berkaitan di sekitar sabah.Saya memiliki sijil SPM dan berumur 18 tahun.Sekiranya ada kekosongan di tempat tersebut sila hibungi saya di nombor 016-5522793 atau di kampung nanamun kota belud ,sabah.

 4. HAMISAH@JUITA BINTI SAIBIN on October 22nd, 2013 at 3:34 pm

  saya ingin memohon jawatan yang mempunyai kekosongan di sekitar kawasan kota kinabalu, sabah. saya amat memerlukan pekerjaan yang setabil untuk menyara keluarga. saya mempunyai diploma dan berumur 30 tahun. di sini saya sertakan nombor telefon: 0145768370

 5. SHAZWANI BINTI HUSSAIN on February 27th, 2015 at 2:22 pm

  Saya seperti nama di atas, ingin memohon jawatan kosong sebagai kerani atau jawatan berkaitan,di sekitar shah alam .Saya memiliki sijil STPM .Saya berumur 27 tahun dan mempunyai pengalaman kerja sebagai customer service officer sebelum ini selama 5 tahun .Di sini,saya sertakan no telefon saya 0176979721 Saya berharap pihak tuan/puan dapat mempertimbangkannya dan dapat menghubungi saya.
  Sekian,terima kasih.

Leave a Reply

35,399 views