Jawatan Kosong Sebagai Guru Tadika – Job Vacancy as a Kindergarten Teacher

Haswell Corporation Sdn Bhd mempelawa individu yang berminat dan berbakat untuk mengisi jawatan kosong sebagai Guru Tadika.

Haswell Corporation Sdn Bhd invites interested candidates to join as a Kindergarten Teacher.

Job Description :

- Teaching children age ranging from 3 – 6years old.
- The person will be teaching subjects like English, Maths, Science etc.
- Must enjoy working with children.
- Salary : Rm 800- Rm 1.000

Please send your detail resume if you’re interested to :
email : haswell@streamyx.com

only shortlisted candidates will be accepted

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

106 Responses to “Jawatan Kosong Sebagai Guru Tadika – Job Vacancy as a Kindergarten Teacher”

  1. saya berumur 25 tahun. lepasan matrikulasi. saya berminat untuk menjadi guru tadika seperti yang dinyatakan di atas. di kawasan sekitar putrajaya. sila hubungi saya jika terdapat kekosongan. terima kasih. 0196835707.

  2. syamsiah abdul shukor on October 12th, 2011 at 5:00 pm

    saya berminat untuk menjadi tenaga pengajar tadika di tempat anda.saya mempunyai pengalaman di prasekolah di sek rendah kajang.jika ada kekosongan di cyberjaya atau putrajaya sila lah email kepada saya scha_acu16@yahoo.com.my.terima kasih

  3. farah shuhada binti johari on October 12th, 2011 at 11:50 pm

    saya amat berminat untuk menjadi seorang guru tadika…………………
    saya amat suka dengan kanak-kanak………….

  4. nurul ashikin bt che ahamad on October 13th, 2011 at 8:30 pm

    assalamualaikum.saya berminat untuk mengisi kekosongan jawatan guru tadika.saya berkelulusan diploma pengajian islam (syariah).berkebolehan dalam bahasa melayu,bahasa inggeris,bahasa arab dan pendidikan islam.hubungi saya jika terdapat kekosongan di mana-mana tadika sekitar kulim,lunas,junjong..terima kasih.

    no tel:013-5907011

  5. FITRIHANA BINTI MABIN on October 14th, 2011 at 7:42 pm

    FITRIHANA BINTI MABIN
    0137452860
    IJAZAH SARJANA MUDA PSIKOLOGI KANAK-KANAK DAN KELUARGA
    UNIVERSITI MALAYSIA SABAH

  6. Nurhafizah Mohd Yunus on October 15th, 2011 at 12:32 pm

    salam..
    saya berminat untuk memohon jawatan sebagai guru tadika. mempunyai pengalaman dalam menjaga kanak-kanak, seorang penyayang dan suka akan kanak-kanak. sekiranya terdapat kekosongan jawatan, di harapkan pihak tuan/puan dapat menghubungi saya di talian 017-6814556. terima kasih.

  7. EZZAH BINTI JAMAL on October 16th, 2011 at 11:34 pm

    salam…saya berminat untuk memmohon jawatan sebagai guru tadika.saya mempunyai diploma didalam bidang kejururawatan,saya amat berminat akan kanak-kanak.hubungi saya 0132032815 jika terdapat kekosongan dimana mana tadika disekitar johor bahru..terima kasih..

  8. aku x pahm ngn korang on October 17th, 2011 at 12:10 am

    pasai ape korang dok hantar comment bodo ni..hantar kat email la..yang buat komen buat..korang nk diorg plak yang korang ke..ngat sape ko tuh..hantar email la..sengal btul

  9. KIU LING LING
    DIPLOMA IN NURSING (MASTERSKILL UNIVERSITY COLLEGE OF HEALTH SCIENCES),SELANGOR.

    SAYA BERMINAT UNTUK MENGISI JAWATAN KOSONG SEBAGAI GURU TADIKA.
    JIKA ADA KEKOSONGAN SILA EMAIL..@ HUBUNGI DI TALIAN 0145832744
    SEKIAN TERIMA KASIH.

  10. SITI FATIMAH BT ABDURAM on October 18th, 2011 at 10:24 am

    sy berminat utk mnjadi guru tadika dan ber pengalaman menjadi guru tadika. saya lepasan spm . jika ada kekosongan sila email @ hubungi 0135904864.

  11. Salam…
    Guru Tadika diperlukan segera di shah Alam
    - Wanita Melayu Islam (bertudung)
    - Kelayakan Min SPM
    - Berpengalaman / Tidak Berpengalaman
    - Peluang Kursus diberikan

    - Dedikasi / Penyabar dan penyayang pada kanak-kanak
    - Tempat tinggal disediakan
    hubungi saya di 012 4647452 dgn segera
    @ email resume dgn gambar ker izma.rohaida@gmail.com

  12. assalamualaikum,sy ingin meminta jawatan sbgai taska/tadika,sy ada pgalamam 1 tahun stgah,kelulusan spm..moga ada kekosongan disekitar johor..contact no sy 012-3722134

  13. Saya seperti nama diatas, berminat untuk memenuhi kekosongan sebagai guru tadika/taska, dengan hanya mempunyai kelulusan spm. saya tidak mempunyai pengalaman sebagai guru tadika. saya berharap permaintaan saya ini dapat dipertimbangkan.Jika ada kekosongan, hubungi saya di talian 011-19878568 atau melalui alamat lot, 1251 taman Cosy B, 94700 serian, Sarawak.

  14. Salam sejahtera, berminat sangat menjadi guru tadika dan
    Minat mengajar, ade pengalaman megajar tuition di rmh dan kini mencari kerje tetap
    Hubungi saya ke nom ” 017 2114390

  15. nurulzianah binti md sharif on November 7th, 2011 at 11:11 pm

    asalammualaikum…saya berkelulusan lepassn diploma pendidikan prasekolah universiti selangor…ingin menjadi guru tadika..mempunyai pengalaman dan cemerlang dalam subjek matematik.jika ada kekosongan mohon hubungi saya di nombor 0133192768

  16. NOR ZULIANA BINTI MD JOHANI on November 13th, 2011 at 11:24 pm

    saya berminat untuk menjadi guru tadika..berumur 20 tahun..berkelulusan stpm..hubungi saya kalau ada kekosongan di 017742107

  17. zarina @bibianna binti norosan on November 30th, 2011 at 11:01 pm

    saya berminat sebagai guru tadika….saya tidak berkelulusan tinggi tapi jiwa saya kepada kanak2 sangat tinggi.saya sudah lama menganggur tiada juga pekerjaan. saya sanggup lakukan apa saja asal kan cita2 saya tercapai. sekiranya ada kekosongan sebagai guru tadika hubungi saya di 0198036547.

    sekian

  18. NOORLIZA BINTI PAIN on December 27th, 2011 at 7:14 pm

    sy lepasan diploma pendidikan islam awal kanak-kanak dari kolej islam antarabangsa. sy amat2 memerlukan kerja ini seandainya ada kekosongan.pihak tuan boleh hubungi saya di no tel 0132628037 dan dialamat no 317 pkt 2, felda bukit rokan utara, 73200 gemencheh n. sembilan.

  19. Ammira noor shuhada bt Ramli on January 11th, 2012 at 10:05 am

    Hai , saya ammira noor shuhada bt ramli. Berumur 21 tahun. Saya berkelulusan SPM. Saya ingin memohon jawatan kosong sebagai guru tadika. Semoga pihak tuan/puan dapat memberi sedekit kepercayaan,dan memberikan saya peluang untuk mendalami bidang ini. Saya yakin dengan usaha dan tujuk ajar dari pihak tuan/puan saya akan berusaha melaksanakan tugas ini. Walaupun pendidikan saya
    Sekadar sijil pelajaran malaysia,saya yakin, tidak akan sia-siakan peluang yang diberi. Semoga pihak tuan/puan dapat mempertimbangkan. Terima kasih.

  20. Pengasuh taska diperlukan di Bandar Putra,Kulaijaya Johor. Bujang, Perempuan/Wanita, berumur 20thn keatas. Hostel & makan disediakan. Berminat sila hubungi Pn Hasmah 012-7999 476.

  21. Salam…
    Guru Tadika diperlukan segera di shah Alam
    - Wanita Melayu Islam (bertudung)
    - Kelayakan Min SPM
    - Berpengalaman / Tidak Berpengalaman
    - Peluang Kursus diberikan

    - Dedikasi / Penyabar dan penyayang pada kanak-kanak
    - Tempat tinggal disediakan
    hubungi saya di 012 2833593 dgn segera
    @ email resume dgn gambar ker rohayu@tadikabonda.com

  22. saya berkelulusan ijazah media teknology…dan berminat dengan pekerjaan ini…..sila email saya jika ada kekosongan di johor bharu…..ini email saya hanna_sizuka@yahoo.com

  23. suhaidah binti mat ariffin on February 1st, 2012 at 9:21 pm

    saya berminat berkerja di tadika ,kerana saya ada pengalamn menjadi guru tadika n penyelia selama 3 tahun.saya memang berminat dengan kanak-kanak.sekian terima kasih.

  24. kepada yang berminat untuk menadi guru tadika dan pembantu taska sila hubungi pn isliana di talian 012 7373405 , 0137457558

  25. assalamualaikum,saya mencari guru tadika yg boleh mengajar subjek b.melayu,b.inggeris,matematik,sains dan agama juga mengajar kanak2 sembahyang.di sekitar kota bharu kelantan shj ya..hubungi saya cik fifi di talian 0173783847

  26. assalamualaikum..

    saya berminat untuk menjadi guru tadika tetapi tidak tahu cara bagaimana untuk memohon jawatan tersebut.
    saya mempunyai pengalaman mengajar di sekolah menengah dan mengajar subjek sains..
    sila email saya jika ada kekosongan di johor bahru

  27. Nasriah bt Azman on March 18th, 2012 at 5:45 pm

    saya berumur 24 tahun,lepasan pelajar daripada upsi. saya berharap agar mendapat peluang untuk menceburi diri dalam kerjaya sebagai seorang guru tadika.

  28. RONISAH BINTI SAMSURI on March 19th, 2012 at 3:06 am

    SALAM……. SAYA BERMINAT UNTUK MENJADI SEORANG PENDIDIK KEPADA ANAK BANGSA TAPI TIADA PELUANG,JIKA ADA KEKOSONGAN GURU TADIKA DAERAH KEDAH&PENANG SAYA INGIN MENYERTAI YE…..SAYA LEPASAN STPM,HUBUNGI SAYA DI 017-5587290

  29. norfadilahyusof on April 3rd, 2012 at 10:27 pm

    aslmkm… sy mmpuyai klulusn spm 2009 kini sy menggnggur kini sy sgt2 brmnt n krjye sbgai gru tdka tdk kira d perak, ipoh mhupn dkuala lmpur, sila hbungi sy01114742703

  30. kathija bee bte mohd ibrahim on January 24th, 2013 at 1:53 pm

    saya sangat brminat untuk mengajar tadika.. Saya sayangkan kanak-kanak, Saya mahu jadi guru tadika yang berdekatan dengan kawasan saya bestari jaya , selangor..

    Nombor telefon saya ialah 0126527218

  31. nurul najwa bt noordin on February 2nd, 2013 at 11:33 pm

    salam . saya berminat untuk mencuburi bidang ini ? harap pihak tuan dan puan2 terima permintaan saya.. terima kasih

  32. ramliza binti abdullah on February 16th, 2013 at 1:18 pm

    saya brpengalaman mengajar di tadika….sekiranya ade jawatan kosong di daerah pasir gudang, johor sila hubungi saya…

    tel : 016-7535471

    …terima kasih…

  33. salasiah bt hashim on February 22nd, 2013 at 2:54 pm

    saya berpengalaman mengajar tadika,sekiranya ada kekosongan di kulai hubungi saya, 013-7367953

  34. assalamualaikum..sy berminat untuk menjadi guru tadika dan berpengalaman menjadi cikgu tadika d taiping,perak..jika ada kekosangan jawatan boleh hubungi sy 0133959401..

  35. saya berminat untuk menjadi guru tadika dan saya ade pengalaman dan saya pernah menjadi guru ganti di satu sekolah kerajaan jika ada kekosongan di sekitar klang dan shah alam boleh hubungi saya

  36. saya memang berminst dalam bidang tadika dan juga mempunyai banyak pengalaman.saya pernah bekerja sebagai pengasuh di tadika sungai buloh.jika ada kekosongan silalah hubungi saya dengan nombor telefon yang tertera ini.03–40219331.

  37. Nor hashima zainal abidin on March 1st, 2013 at 1:42 pm

    seaiapa yang berminat untuk menjawat jaawatan cikgu taska sila hubungi puan shima di no : 0125418088 di ipoh perak.untuk interview.

    Terima kasih

  38. pembantu tadika diperlukan segera..hubungi 0122833593

  39. saya berpengalaman mengajar tadika selama 5 tahun,,sesiapa yg inginkan..sila call di no.01129837795

  40. Nur Halwaniy Mohamed on April 6th, 2013 at 2:04 am

    Jawatan kosong cikgu tadika di Tadika Tunas Minda area bandar indera mahkota, kuantan, pahang. Berminat sila hantar resume di email halwaniy@tunasminda.my

    Gaji pokok RM900
    Elaun kerja lebih masa
    Pengalaman mengajar diberikan keutamaan
    Boleh bekerja dengan kadar segera

  41. saya berminat untuk memohon sebagai guru tadika/taska….saya tidak berkelulusan tinggi..mempunyai pengalaman dalam menjaga kanak2 ,seorang penyayang dan suka akan kanak-kanak..sekiranya ada kekosongan disekitar Bandar Putra, Kulai..contact sy: 0167507027. terima kasih

  42. Childminder / pengasuh Taska diperlukan SEGERA. Lokasi Puncak Alam. Gaji Rm500 + Elaun Kedatangan Rm100, OT sejam Rm3,KWSP bagi kakitangan yang telah ‘Confirm’ dan tempat tinggal disediakan. Syarat kelayakan suka kanak-kanak dan penyabar kerenah kanak-kanak. Berminat hubungi 012- 80888 773. Sekian, terima kasih.

  43. Fauziah Mohamad Ishak on June 4th, 2013 at 8:17 am

    saya berusia 23 tahun, berminat untuk menjadi tenaga pengajar di taska atau tadika..
    berkelulusan diploma kejuruteraan mekanikal..
    sekiranya ada kekosongan tenaga pengajar taska atau tadika di sekitar ipoh boleh menghubungi saya..
    017-5155438 atau 05-5264262..

  44. Kishore@Krish on June 13th, 2013 at 8:07 pm

    Hello,
    Saya Kishore. Saya berminat sangat untuk memohon jawatan sebagai guru tadika .
    Sekiranya,ada di sekitar kawasan Kempas tolong hubungi saya .no: 014-9832290.ataupun tolong emailkan pada saya…

    Saya mempunyai pengalaman 1 tahun mengajar di perak bidor.

    Salam 1 Malaysia.

    Krish

  45. hello..sy berminat untuk bekerja di taska atau tadika..sekiranya ada kekosongan untuk jawatan berikut sekitar kota kinabalu sabah sila menghubungi sy.. sy berpengalaman menjaga kanak-kanak (slow,too slow)..selama 4 tahun, pengalaman mengajar kanak-kanak(normal) bidang muzik (satu tahun)… 0109505643..tq

  46. saya maria laila anak jikong berumur 20 tahun lepasan pendidikan awal kanak- kanak di yahos school of skills. saya berminat untuk menjadi tenaga pengajar kepada kanak-kanak di taska atau tadika seperti yang ternyata di atas. sila hubungi saya jika ada kekosongan. 0145933952.terimakasih

  47. Hubungi saya untuk jawatan guru tadika/taska/tabika di sekitar kota kinabalu sabah…mempunyai sijil pendidikan awal kanak-kanak(KAAK)& pengalaman 3tahun.

    tel : 0168189708

  48. Assalamualaikum.
    Saya berminat untuk menjadi guru tadika. saya berpengalaman menjadi guru tadika di Little Caliph Kulim. Sila hubungi saya 0175955743

  49. saya mempunyai pengalaman menjaga budak-budak…dan berpengalaman mengasuh budak-budak & dan bayi selame setahun.. jike sy berpeluan berkerja sebagai guru tadika ni saya sangat2 rasa bertuah…

    tel: 014-5170885

  50. Saya berminat untuk memohon kerja sebagai Guru/Pembantu Guru di Tadika/Taska.Saya mempunyai pengalaman dalam bidang ini selama 2tahun 2bulan.Saya suka pada kanak-kanak.Saya memohon kerja ini area Kluang,Johor.Sila hubungi saya 0148608266..Terima Kasih.

  51. NORHASLIZA BINTI AMIL HASIM on August 25th, 2013 at 7:37 am

    Assalammualaikum dan selamat pagi. saya berminat untuk berkerja di taska atau tadika.saya seorangyang penyayang dan sangat sukakan kanak-kanak..saya hanya mempunyai kelayakan STPM sahaj. tapi saya mempunyai menat yang mendalam dalam bidang pengajaran & pembelajaran. saya seorang yang fleksibel dan mampu untuk menjalankan tugasatau tanggungjawab yang diberikan dan boleh berkerja lebih masa jika diperlukan. sekiranya ada kekosongan di area kota kinabalu sabah…bolehlah menghubungi saya di no. hp ini….014-5658617…sekian terima kasih..

  52. NORHASLIZA BINTI AMIL HASIM on August 25th, 2013 at 7:39 am

    Assalammualaikum dan selamat pagi. saya berminat untuk berkerja di taska atau tadika.saya seorang yang penyayang dan sangat sukakan kanak-kanak..saya hanya mempunyai kelayakan STPM sahaja. Tapi saya mempunyai minat yang mendalam dalam bidang pengajaran & pembelajaran. saya seorang yang fleksibel dan mampu untuk menjalankan tugas atau tanggungjawab yang diberikan dan boleh berkerja lebih masa jika diperlukan. sekiranya ada kekosongan di area kota kinabalu sabah…bolehlah menghubungi saya di no. hp ini….014-5658617…sekian terima kasih..

  53. nurhaliza binti ali on August 29th, 2013 at 12:54 pm

    Assalamualaikum……….
    Saya nurhaliza. Saya dari sarawak. Saya amat berminat dalam perkembangan dan pendidikan kanak-kanak… saya lepasan Diploma in early childhood development…sekarang saya tengah mencari pekerjaan yang berkaitan dengan kanak-kanak…. jika berpeluang.saya ingin sekali menjadi guru tadika…boleh menghubungi saya .no.HP. 014-6893008.terima kasih

  54. PERSONAL PARTICULARS
    Full Name : FILZALIYANA BINTI MUHAMAD ZAKI
    NRIC : 930412-11-5324
    Address : 1069-A, KAMPUNG TOK KU, CABANG TIGA, 21000 KUALA TERENGGANU, TERENGGANU DARUL IMAN
    Telephone : +609-6244844
    Handphone : +6019-3794516
    Email : aliyaaries@yahoo.com
    Date of Birth : 12 APRIL 1993
    Sex : FEMALE
    Marital Status : SINGLE
    Nationality : MALAYSIAN

    EDUCATIONAL BACKGROUND
    2012 Sijil Tinggi Persekolahan Malaysia 1A- (3.67) 2B (3.00) 1C+ (2.33)
    2011 Malaysian Certificate of Education (Sijil Pelajaran Malaysia, SPM), sains pertanian, Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Besar (SMKBB), 2A- 1B+ 1B 2C+ 2D 2E
    2009 Lower Secondary Assessment (Penilaian Menengah Rendah, PMR), Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Besar (SMKBB), 5B 3C
    AWARDS AND ACHIEVEMENTS
    2010 : Kejohanan Merentas Desa Peringkat Sekolah, Olahraga (400m,800m,4x200m,4x400m) Peringkat Sekolah
    WORKING EXPERIENCES
    GIANT : Produce Department (SA Contract) 2 Month

    EXTRA-CURRICULAR ACTIVITIES

    2010 Kuiz Pelancongan
    2010 Program 1 Negeri 1 Sungai
    2010 Skuad Jelajah Motivasi 1 Malaysia Peperiksaan GPMS-TM-score A-proton 2010
    2010 Kem Pengawas
    2010 Program Tadarus Al-Quran
    2012 Kem Tengku Muhammad Ismail Kem Telaga Batin,Kuala Terengganu

    SPECIAL SKILLS

    Language Proficiency : Malay – (fluent in written and spoken), English – (beginner in written and spoken)

    REFERENCE
    Puan Zainun bt Mamat
    Guru Sejarah Tingkatan 6
    Sekolah Menengah Kebangsaan Bukit Besar (SMKBB)
    20050, Kuala Terengganu, Terengganu Darul Iman
    Phone: 012-9660235

  55. Saya berminat untuk mengisi jawatan sebagai guru tadika atau pembantu guru tadika. Mempunyai 5 tahun pengalaman mengajar dan mempunyai sijil kursus yg telah saya hadiri.jika ada kekosonganjawatan tersebut saya ingin memohonnya .lokasi yg dipilih adalah daerah Ipoh.Hubungi saya 012-4064179

  56. marina anak janin on October 20th, 2013 at 2:21 pm

    saya amat berminat dengan guru tadika… saya selalu mencari peluang utk mengisi jawatan ni…. tp tk dpt,dulu saya ada kerja di pusat tuisyen tp hanya sementara.. jika ada kekosongan jawatan ni..saya ingin memohonnya..terima kasih

  57. zuhanis zainudin on October 28th, 2013 at 11:57 am

    saya berminat untuk menjadi guru tadika dan saya amat berminat dengan kanak-kanak,tetapi saya tidak ada peluang untuk menceburi bidang ini. saya merupakan lulusan diploma dari UiTM dan berumur 23 tahun. saya harap pihak tuan/puan boleh memberi saya peluang.

    no. telefon saya:019-3062430/010-565-7698

  58. diana lista manuil on November 9th, 2013 at 1:39 pm

    saya berminat untuk menjadi guru tadika
    kerna saya amat berminat dengan kanak-kanak
    saya amat meminati bidang ini dan saya amat berharap saya diberi peluang untuk menceburi bidang ini…saya amat berharap tuan/puan dapat memberi saya peluang/ mengambil saya menjadi guru tadika..

    no.tel:01119016283

  59. diana lista manuil on November 9th, 2013 at 1:42 pm

    saya berminat untuk menjadi guru tadika
    kerna saya amat berminat dengan kanak-kanak
    saya amat meminati bidang ini dan saya amat berharap saya diberi peluang untuk menceburi bidang ini…saya amat berharap tuan/puan dapat memberi saya peluang/ mengambil saya menjadi guru tadika..saya baru saja habis menjalani latihan khidmat negara di kem sinar jaya kota belud jalan kuala abai pa 1Hb11/2013..
    no.tel:01119016283

  60. viganeshwary a/p narayanan on November 14th, 2013 at 11:13 pm

    selamat petang,naa saya Vicky,saya berminat berkerja ditadika sebab saya suka mengajar budak 3 tahun. saya berkerja di mmsb tiger lane. saya bekerja selama tahun disebabkan transport problem I terpaksa mencari kerja berdekatan rumah saya.

  61. Jawatan kosong sebagai guru taska/ Pembantu taska diperlukan SEGERA di Bandar Baru Bangi, selangor.
    Berpengalaman digalakkan memohon.Gaji menarik, peluang hadiri kursus. Tempat tinggal dan pelbagai kemudahan disediakan. Untuk maklumat lanjut ,
    Hubungi segera : 012 230 4841

  62. nur amirah binti shalizan on November 23rd, 2013 at 4:42 pm

    saya baru lepas menjalani peperiksaan STPM … saya ingin memohon pekerjaan menjadi guru di tadika untuk sementara dan jika dapat untuk selamanya.. saya berminat..di kawasan johor atau mersing.. sila hubungi saya di nombor 0177622136.. saya amat memerlukan pekerjaan ini kerana minat yang mendalam.

  63. Nama saya jayakumari lepasan diploma daripada politeknik melaka. saya berminat untuk mengajar budak di tabika. saya mempunyai pengalaman mengajar selama setahun disekolah rendahh memegang jawatan sebagai guru sandaran jika terdapat kekosongan sila hubungi saya di no.0177030578. sekian terima kasih

  64. Selamat sejahtera. Saya Kimawathy A/P Tharmalingam daripada lepasan tingkatan enam. Saya berminat untuk mengajar budak tabika.Jika terdapat kekosongan sila hubungi saya tkimawathy@yahoo.com.

  65. Selamat sejahtera.Nama saya kanchana.saya lepasan tinkatan 3 .Saya berminat untuk mengajar budak tadika.Jika terdapat kekosongan sila hubungi saya – 010-2123051

  66. NURUL FARHAN BT RUSLI on December 17th, 2013 at 1:50 am

    SALAM UKHWAH..
    SAYA NURUL FARHAN..BERUSIA 19 TAHUN..LEPASAN STPM..TENGAH MENUGGU RESULT STPM…SAYA INGIN MEMOHON pekerjaan menjadi guru di tadika untuk sementara.. saya berminat dan inyallah mempunyai kemahiran…di kawasan tanah merah kelantan.. insyallah saya akan bekerja dengan komited…sila hubungi saya di nombor 0145068869.. saya amat memerlukan pekerjaan ini kerana minat yang mendalam.

  67. nurul huda najihah bt azhar on December 17th, 2013 at 1:22 pm

    saya nurul huda najihah lepasan spm,17 tahun ingin memohon pekerjaan sebagai guru tadika di daerah klang sementara menunggu keputusan spm keluar..saya amat menyukai kanak-kanak dan seorang pembimbing yang baik..insyallah..sila hubungi saya di talian 01123635296..

  68. Nor laila bt sulaiman on December 17th, 2013 at 10:54 pm

    Assalamualaikum,saya Nor Laila bt Sulaiman. berumur 22 tahun. Saya baru sahaja tamat belajar dan sekarang saya sedang cari pekerjaan. Saya sangat berharap dapat menjadi seorang pendidik terutama kepada kanak-kanak dan menjadi seorang guru tadika adalah impian saya sejak dari kecil lagi. Jika terdapat kekosongan sila hubungi saya 014-8113309..

  69. Salam…
    Guru Tadika diperlukan segera di Ampang
    - Wanita Melayu Islam (bertudung)
    - Kelayakan Min SPM
    - Berpengalaman / Tidak Berpengalaman
    - Peluang Kursus diberikan
    - Dedikasi / Penyabar dan penyayang pada kanak-kanak
    - Tempat tinggal disediakan
    - Mempunyai sijil agama di utamakan

    hubungi saya di 0133501278 dgn segera

  70. salam. saya mempunyai diploma di dlm bdg pendidikan awal kanak-kanak.berusia 27 tahun. saya ingin mencari kekosongan sebagai guru tadika di sekitar kulim dan penang.jika ada kekosongan,saya amat berminat untuk mengisinya. saya ingin menimba pengalaman di dalam kerjaya ini.hubungi saya di no 019-4726694.

  71. saya berumur 23 tahun lepasan DIPLOMA EARLY CHILDHOOD EDUCATIAN di UNIVERSITI TUN ABDUL RAZAK.Saya amat berminat dalam mengajar dan membentuk kanak-kanak.Dengan kelulusan serta pernah mengajar di tadika prasekolah saya harap dapat diterima.sila hubungi di talian 0145834105,jika terdapat kekosongan.

  72. saya ingit untuk berkerja di tadika..selama ini selepas SPM saya kerja di klinik.. untuk mencerahkan masa depan saya pilih kerja ini..saya berharap pihak berkuasa dapat membantu saya.

  73. DI PERLUKAN GURU TASKA / PEMBANTU TASKA. YANG LAYAK AKAN DI HANTAR KE KURSUS PERMATA . LOKASI ; BANDAR KINRARA .

    HUBUNGI ; PN. HALINA 012-2800477

    EMAIL ; taskaraicottage@hotmail.com

  74. SALAM

    DI PERLUKAN GURU TASKA / PEMBANTU TASKA. YANG LAYAK AKAN DI HANTAR KE KURSUS PERMATA . LOKASI ; BANDAR KINRARA .

    HUBUNGI ; PN. HALINA 012-2800477

    EMAIL ; taskaraicottage@hotmail.com

  75. norinah bt latip on February 19th, 2014 at 2:19 pm

    saya bernama diatas,kelulusan saya hnya spm sahaje…harap pihak tuan puan dapat menghubungi saya,,di no 0148539140..saya berminat sangat nak jadi guru tadika mahupun pembantu taska,,saya sangat perlukan kerja tersebut…terima kasih..harapan saya pihak tuan puan dapat menghubungi saya..

  76. norasmah binti ismail on February 26th, 2014 at 8:36 pm

    saya amat berminat untuk berkerja sebagai guru tadika, berkelayakan SPM, STPM dan diploma dan sangat berminat dengan kanak-kanak dan pernah menguruskan kanak-kanak kurang upaya…saya amat memelukan kerja tersebut dan harap dapat di pertimbangkan, saya berharap tuan/puan dapat menghubungi saya di no 0174363970 terima kasih.

  77. Whylisrismichrinah Wongkin on February 26th, 2014 at 11:08 pm

    Saya seperti nama di atas memohon kerjasama pihak tuan puan untuk mengambil saya sebagai guru tadika mahupun taska, saya berkelayakan SPM dan Sijil Kemahiran Malaysia, mempunyai pengalaman bekerja sebagai kerani di pejabat pertanian. saya amat memerlukan kerja ini.besarlah harapan saya agsr pihak tuan puan akan menghubungi saya di nombor berikut 0198126643. sekian terima kasih

  78. SYARMIMIE BINTI ISHAK on March 2nd, 2014 at 7:13 pm

    Saya Syarmimie binti Ishak. Berumur 21 tahun. Saya berkelulusan SPM 2010. Saya ingin memohon jawatan kosong sebagai guru tadika. Semoga pihak tuan/puan dapat memberi sedekit kepercayaan,dan memberikan saya peluang untuk mendalami bidang ini. Saya yakin dengan usaha dan tujuk ajar dari pihak tuan/puan saya akan berusaha melaksanakan tugas ini. Walaupun pendidikan saya
    Sekadar sijil pelajaran malaysia,saya yakin, tidak akan sia-siakan peluang yang diberi.Saya memohon jawatan ini kerana minat terhadap kanak-kanak.Saya berpengalaman dalam bidang ini selama 1 tahun.Semoga pihak tuan/puan dapat mempertimbangkan. Terima kasih.

  79. Guru tadika diperlukan di shah alam. Kemasukan segera. Sila hubungi 0162204564

  80. Hanshika sivakumar on March 18th, 2014 at 9:57 am

    Saya,Hanshika Sivakumar dari Cheras.Saya berminat di atas,kelulusan saya hanya Spm sahaja…Harap pihak tuan puan dapat menghubungi saya,di no 014-3643550.Saya berminat nak jadi guru tadika.Saya perlukan kerja tersebut.Terima kasih

  81. I am PRUDENDE PIUS from Sabah,Iam 18 years old and just got my SPM result. I wish to be a Kindergarten Teacher around papar and kota kinabalu area.You can Call or SMS me on this number 013 5465 949. Thank you.

  82. Assalam/ salam sejahtera

    Saya berminat untuk menjadi seorang guru tadika. Jika terdapat kekosongan sekitar WP.Labuan & Limbang Sarawak, saya harap saya diberi peluang. Emel : Norct_90@yahoo.com

  83. SALAM/SALAM SEJAHTERA..
    saya berminat untuk menjadi guru tadika..saya ada kelulusan diploma pengatucaraan.saya senang bersama kanak-kanak..jika ade kekosongn di cawangan johor..hubungi saya..0173734594

  84. komathy ganesan on March 31st, 2014 at 11:05 pm

    Helow have a nice day….

    Sya berminat untuk menjadi guru tadika.saya pernah mengajar di tadika dan taska.Tapi sekarang saya tengah buat diploma pendidikan awal kanak-kanak .Sem ini je sem akhir..bulan Julai ini habis….Lepas itu saya ingin buat kerja di tadika…jika ada kekosongan di mana-mana cawangan pun takpe..tolong reply saya….Terima Kasih …

  85. SITI NUR FARTRAH BT ZAKARIA on April 2nd, 2014 at 2:32 pm

    Assalamualaikum,
    Sy beRminat untuk meNjadi guRu taDika.
    Sy amat berminat pada kanak². Saya baru pelepasan SPM.
    Kini memerlukan keja. Sekian Terima kasih.
    Sy memerlukan jaga baik tuan.
    Jika bersetuju sila hubungi 0176968803. :)

  86. NORHIDAYAH BINTI MOHD ZAWI on April 9th, 2014 at 12:35 am

    Assalamualaikum
    Saya berminat untuk menjadi guru tadika,
    Jika terdapat kekosongan sekitar Bidor sila hubungi saya : 0175354303 / 0194659215.
    Kerjasama anda amat saya hargai.
    Terima kasih :)

  87. Guru tadika diperlukan di shah alam. Kemasukan segera. Sila hubungi 012 28233593

  88. Guru tadika diperlukan di shah alam. Kemasukan segera. Sila hubungi 012 283 3593

  89. saya lepasan spm 2013 saya berminat untuk menjadi guru tadika di sekitar sabah dan sarawak boleh call 01116039363

  90. SYAZMIRA IZYANA BINTI MOHD RASDI on April 18th, 2014 at 1:10 pm

    saya lepasan diploma technology in programming . saya berminat untuk mendapatkan kerja kosong sementara sekitar tanah merah kelantan boleh call saya 0105753919

  91. saya lepasan diploma pendidikan awal kanak-kanak. saya berminat untuk mendapatkan kerja kosong tetap sekitar kuala lumpur, kelantan boleh call saya 0166793271

  92. assalamualaikum..sy sgt brminat dgn tawaran kerja sbgai guru tadika..skrg ini pn sy sdg menjadi guru tadika di perak,guru tadika swsta..tp klu ada kekosongan sbgai guru tadika di kelantan..tlg hubungi sy ya..trima ksh..

  93. Looking for female Muslim teachers who are able to converse well in English. Those who have Cert or Diploma in Early Childhood and basic Arabic knowledge is advantages.

    Date of joining: Immediate

    Attractive salary with OT & EPF contribution
    Accommodation is provided.

    PLEASE EMAIL YOUR RESUME & PHOTO-SIZED PICTURE TO icdcbukitjelutong@gmail.com or can call 0192552750

    Only shortlisted candidates will be notified via email or phone for an interview.

    Jazakumullahu khairan khathira

  94. Saya berminat dgn tawaran kerja sebagai guru tadika…kalo ada kekosongan di kluang boleh call saya 0177044807

  95. ilaiyarani a/p perumal isperam on May 24th, 2014 at 12:33 pm

    saya berminat dgn tawaran kerja sebagai guru tadika..kalau ada kekosongan boleh call saya..my home town is mentakab pahang..tel num 0169405795..terima kasih bagi peluang untuk menulis di sini

  96. Pasti Al Hilmi memerlukan guru tetap/tidak tetap ( Guru tetap lebih diutamakan ) di sekitar Taman Sri Rampai, Setapak, Kuala Lumpur.
    Syarat kelayakan minima:
    1.Bertudung, Solat 5 waktu
    2.SPM/SMA/STAM
    3.Sukakan kanak-kanak
    *Makan dan tempat tinggal disediakan (bujang)
    *Untuk sebarang maklumat sila hubungi Puan NorKhiza di talian 019 2020984

  97. taska qaseh anakku on July 18th, 2014 at 5:52 pm

    Salam. Kmi memerlukan pembantu taska di kubang kerian, kelantan. Sila hubungi 0189075457

  98. Assalamualaikum…

    Kami menyediakan tadika islam yang sangat menarik utk di serta menjadi sebahagian ahli keluarga kami.. Kami melaksanakan solat dhuha setiap hari solat zohor dan asar bersama pelajar2 di tadika kami.. Kami mencari pelapis untuk sama2 mendidik anak2 di Ampang selangor. Kaedah pengajaran kami lebih kepada mentor mentee.. dan alhamdulillah pelajar2 kami telah menghafal doa dhuha.. sesiapa yang berminat untuk turut sama menyertai kami sangat di alu2kan.. emailkan resume berserta gambar di shanorita@ypm.org.my boleh layari website kami, kicdc.edu.my . atau hubungi saya shanorita 012-2261266 pada yang berminat.. tempat tinggal disediakan..

  99. Nur Arfaneena Binti Azunny on August 19th, 2014 at 8:48 pm

    Assalamualaikum. Saya tidak mempunyai pengalaman mengajar kanak-kanak tetapi saya berminat untuk mengajar kanak-kanak. Saya merupakan lepasan Diploma Sains (Matematik). Saya mencari jawatan sebagai guru tadika sekitar kawasan sabah. Email : arfaneena93@gmail.com

  100. Aleefah Binti Ruslan on August 27th, 2014 at 5:35 pm

    Assalamualaikum.Saya masih belajar dalam jurusan diploma usuluddin di Ampang.Saya ingin mencari kerja part time pada hujung minggu.Saya amat berminat untuk menceburi pendidikan kanak-kanak sebagai satu pengalaman baru.Boleh hantarkan email atau hubungi saya 011-3709 2776

  101. Nurafidah binti haji on September 2nd, 2014 at 2:06 pm

    assalammualikum .. saya nurafidah brasal dari sabah .. kepada sesiapa yang ingin mencari penganti ..guru tadika ..saya berminat menyertai nya kerana saya amat menyukai kanak2 ..kepada sesiapa yang ingin sila hubungi saya di no 0143546042

  102. Nordinie Binti Mustafa on September 10th, 2014 at 9:01 pm

    Umur : 24 tahun
    Alamat : Jalan Tenggiri Seberang Jaya
    Status: Berkahwin(Berhenti Sebab ikut suami kerja Penang)
    Pengalaman kerja : 4 Tahun Berkerja sebagai Penyelia Di Taska Al Takwa kota damansara
    Memiliki sijil KAAK
    Kalau ada kosong jawatan ini boleh berhikmat bila – bila masa
    kepada sesiapa yang ingin sila hubungi saya;
    No Hp : 01126545866

  103. zuliani irni bt zulkarnain on September 13th, 2014 at 5:25 pm

    Assalammualaikum,sye erni berminat menjadi guru tadika,jika ad kekosongan di kelantan tau terengganu,sy berpngalaman selama 3thun,sye mempunyai sijil krusus latihan pra sekolah swasta,sy mmg skekan kanak2,jika diberi peluang sy akn berkja dgn iklas,untuk memdidik knak2..0123266521

  104. Nur Allisha Binti Sallehhin on September 17th, 2014 at 2:38 pm

    Assalammualaikum, saya berminat menjadi guru tadika dikawasan Johor Bahru,Johor.Saya menyayangi kanak-kanak dan senang bergaul dengan mereka.Saya boleh mengajar kanak-kanak melukis, membuat kraf tangan dan menyanyi.Disebabkan berminat dalam bidang ini saya menjadi pelajar jarak jauh dalam bidang Diploma in Early Childhood education di OUM Johor.Jika di beri peluang, saya akan bekerja dengan sebaik mungkin.
    HP: 019 7756321

  105. SAYA MEMERLUKAN DUA GURU TADIKA AREA MERU IPOH. YANG BERPENGALAMAN DI UTAMAKAN. PLZ CALL ME..INA 0184001969

  106. Saya welmah jalani bermnat untk mngisi kekosongan jawatan guru tadika di area terengganu dan kelantan ..
    Boleh la hbngi saya di 01119940321

Leave a Reply

64,918 views