Jawatan Kosong Kerani 2011 di Bank Negara Malaysia (BNM)

Bank Negara Malaysia(BNM) kini membuka kekosongan jawatan sebagai Kerani Am (General Clerk), kelulusan sekurang-kurangnya SPM dengan kredit dalam Bahasa Malaysia, Bahasa Inggeris, dan Matematik. Mereka yang mempunyai pengalaman sangat digalakkan memohon. Jawatan kosong kerani ini ialah jawatan tetap/sepenuh masa. Bank Negara Malaysia(BNM) menawarkan gaji dan faedah yang cukup menarik untuk mereka yang layak. Bagi yang berminat dengan kerja kosong kerani ini sila baca keterangan lengkap yang telah disediakan dibawah.


Career at Bank Negara Malaysia Bank Negara Malaysia, as Malaysia’s Central Bank is entrusted with the task of overseeing the nation’s economic and financial system. Being a Central Bank in an emerging economy, Bank Negara Malaysia also places high importance in its developmental role with respect to economic management, institutional building and the development of the financial system infrastructure. In line with our new initiatives, we invite suitably qualified candidates especially those with the required competencies to be a Central Banker to have a rewarding career with us as:

General Clerk (Kerani Am)
(Kuala Lumpur)

ROLE PURPOSE:
- Provide supportive back office functions to ensure all data, documents, events and logistics are complete in efficient and effective manner.

PRINCIPAL ACCOUNTABILITIES:

- Perform data entry on staff movement (resignation, retirement, re-hire/ extension, acting ship, promotion, transfer, secondment, confirmation,return from leave) and scholars to ensure HRMS data are maintained effectively and efficiently.
- Prepare relevant letters and documents (offer letter, contract agreement, acceptance of resignation, letter of transfer, end of contract, medical check-up, financial affidavits, visa support letter) for staff and scholars accurately and in a timely manner.
- Process and maintain record of payment for scholars and vendors through PANTAS system and ensure all activities are done within the stipulated time period.
- Provide support on events and logistics (career fair, scholars’ development programme, booking of transport and printing, flight bookings) for scholars to ensure smooth function of Sourcing section.
- Create and organise filing system and ensure file documents are maintained efficiently, in line with I-Sec requirement.
- Perform daily operations related to inventorising department’s asset (IT equipment and stationery), distribute incoming and outgoing mails and maintain proper filling system to ensure smooth functioning of the Department.
- Distribute incoming and outgoing mails within a stipulated time period, in line with I-Sec requirements.
- Maintain proper recording to ensure well-organized filling system and closely monitor the movement of files and documents in the compactus and in line with I-Sec requirement.
- Provide assistance in the preparation of the Annual Operating Plan and reconciliation of data on the approved budget on a monthly basis to ensure sufficient provision and effective utilization.

QUALIFICATIONS / SKILLS

- Candidate must possess SPM with credit in BM, BI and MATH
- Candidate who have experience doing Clerical and Administrative Support or equivalent is encouraged to apply.
- IT skills are required for this post.
- Full-Time positions available.

Bank Negara Malaysia is committed to the continuous career growth of our talents. The rewards we offer include:
- A challenging and rewarding career;
- A competitive basic salary to commensurate with skills and experience;
- Comprehensive medical coverage, insurance and other benefits that are amongst the best;
- Continuous learning opportunity locally and abroad through full scholarship or training program.

hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi

Home Business Data Entry Clerk Job

A home business data entry clerk job is a very new position in terms of online jobs, but so many people are still unaware of what the role is exactly. A data entry clerk is just that; a person who enters data into a ledger, spreadsheet or database or whatever medium is required. And this is how so many people are earning money online today.

People will consider a work from home position to earn money online but are unaware of the work available. Earning thousands of dollars per month is not unheard of, the only limitations on earnings today are, family commitments and allocation of time.

Many people search for a home business data entry clerk job in the first place to rid themselves of the usual office ties and too earn more money. A lot of people who do try working online from home become very lazy, they see the opportunity to work from home as a new way of life, but they quickly forget about the work aspect.

If you are going to succeed at anything in life, you must be ready to put in some work, nobody will send you checks just because you had the idea of data entry from home. Just buying information about typing from home is not acceptable unless you read it and then put it into practice, anyone can do it if they are committed to succeeding.

Your home business data entry clerk job can start at any time of the day or night, but remember! It has to start. You can start at 10am and be bored by noon, go out and do some shopping have dinner, watch TV, but then you need to get back to working, you won’t get rich if you don’t do the work.

Typing from home may seem like a perfect way to spend your days, to be honest, it is! I can work five hours a day if I want to. If I have plans for later in the week I simply increase my hours or pick up the pace a little which will allow me a few extra hours towards the end of the week to do whatever it is I have planned, I know I have put in the hours and then it’s time for so well earned recreation.

A home business data entry clerk job is worth its weight in gold, I have freedom and financial security, and not many executives can say that with confidence.

If you are sure you have the determination to succeed with a home based business idea then grab it with both hands, you can find out more information here home business data entry clerk job

Home Business – Data Entry Clerk Job Opportunities

There are lots of freelancers that are actively working online and are getting well paid. With so many people getting tired of their jobs and resorting online to find opportunities, these people want to be freelancers themselves, but are often discouraged because of the skills required to get into the possible freelance tasks. Many of the freelancers are proficient in graphics design and know how to quickly design web pages. Tasks like that require a large learning curve that not everyone is willing to take.

But there are plenty of data entry jobs online available by companies that aren’t willing to hire their own employees due to accumulated expenses. Companies are always on the lookout for any freelancers willing to do work because it actually saves them money on their behalf. Here are some of the reasons why a computer data entry home job is the good start in freelancing.

Virtually No Requirements

A home business data entry clerk job only requires a home computer or laptop with the basic tools and office tools and an Internet connection. Some of the online jobs in the web have their own software or online tools that minimize the requirements. Most likely you should be fully prepared in terms of tools so you can get up and running easily even if your computer has a basic configuration or system specs.

Minimal Experience is Usually Acceptable

Regarding experience, all you need is typing experience as fast typing skills make the jobs quicker translating to more money earned. Some jobs are deadline based so good typing skills give you the advantage to earn by entering data online.

Typing is Easy to Learn

Practice makes perfect when it comes to typing and usually the typing skills improve as you do many of the common online tasks like chatting, social networking, and e-mailing. If that isn’t enough, there are plenty of typing tutorial programs and books that should turn any novice typists into professionals.

Training to Aid Beginners

No home business data entry clerk job is complete without a training program to make the opportunity attractive to anyone that wants to make money online. Even if the typing skills are an issue, these programs are more than willing to help get you started because when you join any program, you are joining a dedicated team where you are part of their success.

Plenty of Options to Choose From

You are by no means restricted to data entry in general. Transcription jobs, business coding, and data capturing and research are just some of the options that you can start off with as you familiarize yourself with data entry in general. From there you can branch out multiple data entry paths to increase the flow of your income.

No matter what kind of computer user you are, a home business data entry clerk job is a great place to start if you don’t think you have what it takes to do other difficult online jobs. Once you get the hang of data entry, it is hard to quit because it is easy to do and should make you lots of money if you commit to it.

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

35 Responses to “Jawatan Kosong Kerani 2011 di Bank Negara Malaysia (BNM)”

  1. saya mempunyai pengalaman selama 5 tahun di sebuah bank…saya sangat berminat untuk bekerja di bank negara.tolong hubungi saya….

  2. asyaari norzaman on May 12th, 2011 at 7:40 pm

    Salam Sejahtera
    Saya berminat dengan jawatan ini. saya mempunyai pengalaman sebagai kerani selama 5 tahun. boleh memberi komitmen yang tinggi… saya berharap agar diberi peluang untuk ditemuduga . sila hubungi saya 0126531024

  3. Saya berminat dengan pekerjaan ini..saya berpengalaman 7 tahun sebagai kerani khidmat pelanggan & pemasaran dan kerani sumber manusia di anak syarikat Pos Malaysia Berhad..saya masih berkhidmat sehingga sekarang..bolehlah hubungi saya di alamat email saya…

  4. selamat sejahtera…saya berminat dengan pekerjaan ini…kelulusan spm..berkerja sebagai marketing executive di amassurance..kalau ada kekosongan tolong email saya…terima kasih..

  5. salam,saya berminat dengan jawatan ni,saya graduan uitm sekarang tengah cuti sem 4bulan..hubungi saya 0173644765 t.kasih

  6. rahidah binti dermawan on June 16th, 2011 at 1:39 pm

    SALAM SEJAHTERA..saya berminat dengan jawatan ini dan saya ada sijil SPM,selain dari itu saya ada penggalaman kerja selama tiga tahun di sebuah shopping center iaitu di ampang point sebagai pembantu jualan dan name company tempat saya kerja itu adalah SHOP ‘N’ PAY.Bukan pembantu jualan sahaja tetapi gaji saya naik setelah saya beralih ke cashier setelah saya mahir dan kerja saya semakin bagus saya telah diberi peluang sebagai seorang sales assistant supervisor,Tidak lame selepas itu company saya tutup kedai kerana bankkerap akibat ekonomi agak merosot diketika itu jadi saya telah hilang kerja saya dan sekarang saya duduk dirumah dan sudah cari kerja di tempat lain tetapi masih tak dapat lagi jadi saya harap saya diberi peluang untuk cube kerja ini…

    untu hubungi saya:0173728231 dan name:idah terima kasih

  7. mazilah binti jamaluddin on June 21st, 2011 at 1:37 pm

    assalamuailaikum,sy mazilah binti jamaluddin,sy ada sijil interbankers finance account,sy berminat sangat dengan kerja yang ditawarkan,diharap pertimbangkan permohonan saya ini,0174234610

  8. siti nor farah ain bte ju on July 14th, 2011 at 8:13 pm

    selamat sejahtera.saya siti nor farah ain bte juhari sgt berminat dengan tawaran yang diberikan.saya mempunyai SPM dimana keputusan Subjek BM & Math saya adalah cemerlang dan Subjek BI saya adalah kepujian.saya juga mempuyai diploma dalam bidang e-business, juga mempunyai pengalaman bekerja sebagai kerani di syarikat guaman. diharapkan permohonan saya ini dapat dipertimbangkan. sekiranya saya tersenarai sila hubungi saya ni 014-2137500. sekian terima kasih

  9. SAYA MEMPUNYAI KELULUSAN DI DALAM BIDANG KEJURUTERAAN AWAM.SAYA SANGAT BERMINAT DENGAN JAWATAN YANG DI TAWARKAN. SILA HUBUNGI SAYA DI 013-3599079 ATAU wkb258@yahoo.com.my

  10. Saya sangat berminat untuk berkerja di BNM.Untuk pengetahuan Tuan saya mempunyai pengalaman selama 15 tahun di salah sebuah Bank di Malaysia.Sekarang saya masih bekerja di Bank berkenaan sebagai Pegawai.sekiranya ada jawatan yang sesuai dengan saya sila hubungi saya di no.tel.010-2408009

  11. siti isnah othman on July 22nd, 2011 at 10:27 am

    Salam,saya amat berminat dengan pekerjaan yang ditawarkan.Saya mempunyai SPM dan Diploma perakaunan. Sila hubungi saya di 012-6408378.Sekian terima kasih.

  12. Muhd Fakhrullah Bin Rasiman on July 22nd, 2011 at 11:19 am

    Salam,
    Saya berminat dengan jawatan yang ditawarkan tersebut.
    Saya mempunyai Sijil SPM Kejuruteraan Awam Dan Diploma Perakaunan.
    Sijil yang menyokong saya dalam bidang perakaunan adalah UBS Computerised Accounting.
    Sila hubungi saya di talian 017-692 2793 (fakhrul).
    Terima Kasih.

  13. siti norhafikah binti md yusoff on July 26th, 2011 at 11:52 am

    salam,
    Saya amat berminat dengan jawatan yang di tawarkan. Saya mempunyai sijil SPM dan Sijil Teknologi Maklumat dari Politeknik.
    Sila hubungi saya di talian 0134006080

  14. vickneswary a/p jayaseelan on August 2nd, 2011 at 12:46 am

    SALAM 1 MALAYSIA

    I AM VICKNESWARY D/O JAYASEELAN AGED 29 YEARS OLD.
    I WOULD LIKE TO APPLY FOR THE JOB OF CLERK IN YOUR
    RESPECTIVE BANK.

    I’M QUALIFY WITH SPM CERTIFICATE AND 8 YEARS EXPERIENCE
    IN LEGAL FIRM.
    I’M VERY INTERESTED TO WORK UNDER YOUR MANAGEMENT TO IMPROVE
    MY SKILLS.
    PLS CONTACT ME 016-5307302 WITH YOUR FURTHER INFORMATION.
    YOUR KINDNESS LOOKING INTO THIS MATTER APPRECIABLE.

    THANK YOU.

  15. Sya pon sgt berminat sya hnya lulusan spm tp skrg msh stdy dip akaun tp sya rsa mahu kja. Law da rezeki cntct sya 0134906614

  16. Saya seperti nama diatas memang amat berminat untuk bekerja di BNM. Sekiranya pihak tuan mempunyai jawatan kerani yang hendak diiklankan bolehlah menghubungi saya di nombor 016-3684226.

  17. Nur Amirah Binti Mohd Roslan on September 7th, 2011 at 3:04 pm

    salam ,saya seperti nama diatas berminat dalam bidang perkeranian ,saya juga ada pengalaman selama 2tahun dalam bidang kerja kerani am .
    kelulusan saya hanya setakat spm , tetapi saya ingin improve kan diri dan ingin mengambil sijil dalam bidang komputer asas tidak lama lagi,kalau ada rezeki saya memohon jawatan ini hubungi saya di nombor 0178867572/0132991465 ,terima kasih

  18. Noraini bte zainol abidin on September 9th, 2011 at 1:47 am

    sy seorg ex stdent e-secretary dan mmpunyai semua ciri2 sebagai seorg kerani dan admin. sy jga pnh bekeja di ambank. sy beminat dgn tawaran ni. tlg hubungi sy. 0172365621

  19. siti nur shahira binti ramle on September 16th, 2011 at 5:55 pm

    saya lulusan diploma pengurusan hartanah..
    CGPA : 3.58
    berminat untuk bekerja di bank…
    anything, plez contact me via this email…
    TQ

  20. gud day, i’ve diploma in business admin but fro private college. And I have 2As’ in English and Mathematics in SPM. Im so much interested working in bank sectors. PLs do mail me if additional information needed about me. TQ

  21. saya berminat tawaran kerja diatas…saya mempunyai sijil spm
    saya harap tawaran masih ada

  22. Saya amat berminat dengan tawaran kerja ini..Saya mempunyai sijil spm..Saya berharap diberi peluang utk mencuba jawatan ini..terima kasih..

  23. SITI MARIAM MUSA on September 21st, 2011 at 7:09 pm

    Saya berminat dengan tawaran kerja ni,harap diberi peluang untuk ditemuduga .
    Sila hubungi saya di no 0177479497

  24. mohamad emran bin shuhaimi on September 27th, 2011 at 2:33 pm

    MOHAMAD EMRAN BIN SHUHAIMI

    SAYA MOHAMAD EMRAN BIN SHUHAIMI BERMINAT JAWATAN YANG DITAWARKAN SEBAGAI KERANI(BNM).SAYA MEMILIKI KELAYAKAN SPM/SIJIL.DAN SEDANG BERKERJA DI PEJABAT GUAMAN DI HARTAMAS.JIKA SAYA DI BERI PELUANG SAYA AKAN BERSUNGGUH-SUNGGUH BERKERJA DAN BERTANGGUJAWAB ATAS KERJA YANG DI AMANAH OLEH TUAN/PUAN KE ATAS SAYA.SAYA HARAP TUAN/PUAN DAPAT MENPERTIMBANGKAN PERMINTAAN SAYA.SEKIAN TERIMA KASIH.SILA HUBUNGI SAYA MOHAMAD EMRAN 012-2845144.

  25. aishah bt zulkefle on September 30th, 2011 at 11:26 am

    saya tidak mempunyai pengalaman tapi saya berminat untuk mencuba jawatan ini.harap diberi kesempatan ditemuduga.hubungi saya di no 0172010632

  26. MUHAMAD FAIRUS BIN CHE MAT on October 4th, 2011 at 3:18 pm

    Salam saya mempunyai pengalaman bekerja di bank selama 5 tahun dan saya berminat untuk tawaran kerja di bank negara malaysia…sila hubungi saya 019-6181154

  27. saya amat berminat dgn jawatan ini…tetapi spm saya tak berapa ok…tp saya ada diploma dan saya ade pangalaman sebagai general clerk kat perak…jika diberi peluang saya nak mencuba …hubungi saya 0176827080

  28. NORAEIDAH BINTI MAHMUD on October 7th, 2011 at 2:33 pm

    saya noraeidah binti mahmud,saya suka dengan kerja ini sebab saya gemar dalam bidang akaun.kelulusan hanya spm dan stpm.(0172304392)

  29. My name is Nisha. I would like to apply for this job while my qualification is SPM only. I have 2 years experience in remittance where we transfering money to foreign countries. For further information, please mail me. Thank You.

  30. VALENTINER NEROUN on November 9th, 2011 at 1:35 pm

    Hi,

    I’m Tina from Sarawak now working at kl. I’m very interested to work in BNM. I would like to work as a general clerk or any department that is match with my qualified, SPM and Interbankers Certificate. If there’s a vacancy for me please call 012-6143573.

  31. Siti Norhasiken Idris on December 7th, 2011 at 10:46 am

    Saya sangat berminat dalam kerja perkeranian,saya berpengalaman dalam perkeranian selama 14 tahun disebuah kilang sehingga kilang itu tutup.Dan sekarang saya bekerja sebagai kerani jurujual.Disamping membuat kerja-kerja perkeranian saya juga membuat kerja akaun,payroll,audit,filing,posting,jurujual dan yang berkaitan.Diharap saya diberi peluang untuk bersama menyumbang tenaga dalam Bank Negara Malaysia.Sila hubungi pada alamat No4373,Lrg SJ4/2B,Tmn Sbn Jaya,70450 Sbn,N.S. Tel:0126853391.Tq

  32. yusuf al bukhari on December 13th, 2011 at 8:01 am

    saya Yusuf Al Bukhari, mempunyai pengalaman kerja dibidang perkeranian di PNMB selama 7 tahun. Saya berminat untuk bekerja sebagai kerani di Bank Negara Malaysia. Saya berharap supaya pihak tuan dapat menghubungi saya jika masih terdapat kekosongan jawatan 010-4332741

  33. Afzanizam B. Zainal Abidin on January 5th, 2012 at 8:00 pm

    No. Tel: 03-41055741
    E-mel: nzam78@yahoo.com.my

  34. Noor Askhiriyah on January 28th, 2012 at 8:24 pm

    Saya barharap dapat diberi peluang untuk bekerja di bawah Bank Negara Malaysia,walaupun saya tahu ramai orang yang lebih layak telah memohon sebelum saya.

  35. assalamualaikum dan salam sejahtera.. saya seperti nama diatas berminat dalam kerjaan yang ditawarkan. saya mempunyai sijil spm dan sijil dari politeknik dalam aliran elektrical. walaubagaimanapun, aliran saya dibangku sekolah adalah dalam aliran perakaunan. saya juga mempunyai pengalaman dalam bidang perkeranian seperti kerani am dan juga kerani operasi. saya harap, pihak tuan dapat menghubungi saya jikalau masih ada kekosongan. terima kasih. (0175800708)

Leave a Reply

10,620 views