Pensyarah di IPT Awam

Few local universities offer job opportunity as lecturer in various field. Click link below for further more

1. Universiti Malaysia Terengganu (UMT) – Academic Post

2. Universiti Pendidikan Sultan Idris (UPSI) – Academic Post

3. Universiti Sains Malaysia (USM) – Academic Post

4. Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) – Academic Post

5. University Malaysa (UM) – Academic Post

Job Vacancy Part Time Job Work from Home Finance hr admin marketing clerical bank it hotel graduate data entry work at home jobs at home online jobs Part Time Work Make Money Online earn internet typing make money from home Work at Home Part Time Cari Duit Internet Online Kerja Part Time di Malaysia Buat Duit di Rumah Kerja Sambilan Kerja Kosong Jawatan Kosong home based part time job in malaysia online jobs for college students career opportunities in malaysia online jobs work from home in malaysia part time online jobs part time vacancy online typing job part time job malaysia home-based business opportunities extra income jobsonline how to do business online Job Vacancies

11 Responses to “Pensyarah di IPT Awam”

 1. assalamualaikum…

  ade x jawatan kosong pensyarah dalam bidang kecantikan???

 2. siti rafeeqah romle on May 24th, 2011 at 12:07 am

  apakah syarat untuk menjadi tenaga pengajar di kolej pertanian malaysia?dan bagaimana cara untuk memohon?

 3. ada x jawatan kosong untuk graduan diploma..contoh mcm pembantu pensyarah bagi mengajar pelajar-pelajar diploma untuk semester 1 hingga 3 ataupun untuk mengajar pelajar-pelajar peringkat sijil sahaja..

 4. kekosongan jawatn pensyarah di kuantan?? ada kosong?? lulusan Master

 5. Ade x kekosongan jawatan untuk pensyarah lepasan ijazah..??

 6. saya mempunyai diploma dlm bidang elektronik. dan berminat utk menjadi tenaga pengajar. sy juge berkemahiran dlm bidang matematik. 019-4812527

 7. Assalamualaikum, saya graduan ijazah sarjana muda syariah islamiah, Al-Azhar, Mesir ingin memohon sekiranya terdapat sebarang kekosongan jawatan tutor di IPTA ataupun di IPTS. Terima kasih.

 8. Assalamualaikum. Saya graduate lepasan diploma kejuruteraan elektronik yang sangat memerlukan kerja.Saya berminat untuk menjadi salah seorang tenaga pengajar di mana-mana ipta/ipts .Ingin memohon jawatan tutor atau pensyarah jika ada sebarang kekosongan.Terima kasih.Harap membantu.Wasalam.

 9. assalamualaikum… saya graduate diploma teknologi makanan & minuman (tahap 4).. saya juga mempunyai kursus induksi n vto.. jika ad y memerlukan pengajar dlm bidang sy,bleh email sy.. tq..

 10. assalamualaikum. saya adik kepada farhana di atas . saya berada di malaysia manakala kakak farhana saya merupakan pelajar di india dan dia telah belajar untuk lecturer M.A. DIA mempunyai pengalaman 3 tahun.Dia telah mengajar bahagian bahasa inggeris selama 3 tahun di college JAMAL MOHAMMED COLLEGE, TRICHY,TAMILNADU,INDIA…DIA mencari peluang pekerjaan di college atau university di malaysia.
  jika mempunyai tempat tolong mail kepada saya dan jika memerlukan maklumat lanjut akan saya berikan.sekian.TQ

 11. Assalamualaikum, saya graduan ijazah sarjana muda pentadbiran dan pembangunan tanah, ingin memohon sekiranya terdapat sebarang kekosongan jawatan tutor di IPTA ataupun di IPTS. Terima kasih.

Leave a Reply

44,016 views